ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Καλύτερο beach bar του κόσμου αναδείχτηκε το Nammos

Το διάσημο ρεστοράν στην Ψαρρού της Μυκόνου φιγουράρει στην πρώτη θέση της golden list του Conde Nast Traveler

Στην χρυσή λίστα του έγκριτου Conde Nast Traveler το «πριγκιπάτο» του πιο διάσημου ρεστοράν στο νησί των ανέμων, φιγουράρει στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του το Cocomaya στις Μπαχάμες-βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους-το Kudeta στο Μπαλί της Ινδονησίας, το Punto 7 στην Φορμεντέρα και άλλους έξι διάσημους ανταγωνιστές του.

Είναι η πρώτη φορά που το δημιούργημα της τριάδας Ζαννής Φρατζέσκος, Κωνσταντής Κουσαθανάς και Σάμι Ιμπραήμ καταλαμβάνει την κορυφή της συγκεκριμένης λίστας.

Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι παρά τις νέες αφίξεις στο νησί των ανέμων τα τελευταία χρόνια σαν το Scorpios και το Jackie O, το Nammos που φέτος κλείνει δεκατρία χρόνια ύπαρξης ανανεώνεται και εξελίσσεται σχεδόν κάθε χρόνο.

Πέρυσι οι τρεις συνέταιροι ανανέωσαν τις ξαπλώστρες τους επιλέγοντας ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά και κόστος που ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ δημιούργησαν και τις τέσσερις περίφημες καμπάνες των πέντε χιλιάδων ευρώ την ημέρα.

Ο τυχερός που θα καταβάλλει αυτό το ποσό θα απολαύσει μαζί με την παρέα του-μέχρι έξι άτομα- ένα γεύμα επτά πιάτων, εκλεκτά κρασιά και ένα τεράστιο τζακούζι, ενώ στην διάθεσή του θα υπάρχει καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του, προσωπικός μπάτλερ.

Το δημοσίευμα κλείνει με αναφορά στις διάσημες παρουσίες όπως τον Ντι Κάπριο και την Μαράϊα Κάρεϊ, αλλά και στα φρέσκα ψάρια που προμηθεύεται το Nammos καθημερινά από ένα καΐκι αλλά και από τις καταδύσεις του Κωσταντή Κουσαθανά, που θεωρείται δεινός ψαροντουφεκάς.

Σχολιάστε