ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Κοπή πίτας Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Με ιστορία άνω των τριάντα ετών από την ίδρυση του ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, αποδεικνύει πως ο Σύλλογος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να υπηρετεί τους σκοπούς που έθεσαν οι ιδρυτές του, με πλήρη συναίσθηση της δύσκολης οικονομικής περιόδου που διανύουμε και των συνεπειών αυτής.

Τριάντα χρόνια δημιουργικής πορείας και αδιάλειπτης παρουσίας στα τουριστικά δρώμενα της Κρήτης. Παράλληλα ο Σύλλογος  ανταποκρίνεται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ευαίσθητος τομέας του τουρισμού με αποφασιστικότητα προκειμένου να ευοδωθούν οι προσπάθειες,ώστε να υλοποιήσουν το όραμα τους για ένα καλύτερο αύριο στον τουρισμό τον οποίο και υπηρετούν.

Χθες ( Κυριακή 28/01/18 )   ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας σε γνωστή ταβέρνα έξω από την πόλη του Ηρακλείου, και όπως μας δείχνουν οι φώτο που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα ο κ.Αλέξανδρος Σωμαράς, γραμματέας του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση πέρασαν φανταστικά με πολύ κέφι,χορό και τραγούδι.

 

Και του χρόνου…..

 

Σχολιάστε