ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μεγάλη αγανάκτηση από επιβάτες της AEGEAN για Ηράκλειο

Με το εισιτήριο στο χέρι έχουν μείνει από το ξημέρωμα επιβάτες της AEGEAN από την Αλεξανδρούπολη στο Ηράκλειο.

Η πτήση τους ήταν να πραγματοποιηθεί το πρωί στις 7.00, εκείνοι έφτασαν από τις 5.00 στο αεροδρόμιο και μέχρι τις 15.30, όπου άρχισαν να μας καταγγέλλουν το περιστατικό αλλά και να το γνωστοποιούν σε αναρτήσεις στα μέσα δικτύωσης, έβλεπαν τα αεροπλάνα να έρχονται και να φεύγουν στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, χωρίς εκείνοι να έχουν την δυνατότητα επιβίβασης, προκειμένου να ταξιδέψουν στον προορισμό τους.

Η αεροπορική εταιρία μέχρι στιγμής, έχει προσφέρει ένα κουπόνι των 6 ευρώ, προκειμένου να πάρουν νερό και καφέ. Ωστόσο δεν πρόσφεραν γεύμα μεσημεριανό, ούτε  τους γνωστοποίησε αν θα υπάρξει άλλη κάποια άλλη αποζημίωση ή έξτρα δωρεάν εισιτήριο, ως είθισται να γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις και με βάση τα δικαιώματα των επιβατών.

Έχοντας χάσει την υπομονή τους, επικοινώνησαν με το site μας, προκειμένου να εκφράσουν την δυσφορία τους και την αγανάκτηση τους. Κάποιοι έχασαν επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάποιοι έχουν καθυστερήσει να ξεκινήσουν τις διακοπές τους και κάποιοι άλλοι έχουν αναγκαστεί να αλλάξουν το πρόγραμμα των διακοπών τους.

Όλοι όμως, μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τον τρόπο που η αεροπορική εταιρία AEGEAN Airlines, έχει διαχειριστεί την συγκεκριμένη πτήση και τους άτυχους επιβάτες της σήμερα στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

 

Σχολιάστε