Το πιο ιδιωτικό νησί στον κόσμο, βρίσκεται 30 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πλασένσια, στο Μπελίζ, μπορεί να φιλοξενήσει το πολύ 4 άτομα και είναι τόσο όμορφο όσο φαντάζεστε!
Το Gladden είναι ένα πανέμορφο νησί μέσα σε μία θάλασσα από γαλαζοπράσινα νερά, κοραλλιογενείς υφάλους και λευκή άμμο. Το πολυτελές κατάλυμα στο νησί, είναι σχεδιασμένο για ένα ή δύο ζευγάρια, διαθέτει οτιδήποτε ζητήσει ο πιο απαιτητικός πελάτης, ενώ αν σκέφτεστε ότι το βοηθητικό προσωπικό θα χαλάει την ηρεμία σας, και γι’ αυτό έχουν φροντίσει οι εμπνευστές των ιδανικών διακοπών καθώς το προσωπικό μένει σε ένα μικρότερο νησί πίσω από το Gladden.
Τα μέλη του προσωπικού φτάνουν στο νησί με ένα μικρό σκάφος ενώ υπάρχει ένας «μετρητής ιδιωτικότητας» (!) που ενημερώνει τους επισκέπτες εάν είναι μόνοι τους στο νησί ή εάν υπάρχει κάποιος άλλος τριγύρω.
Και το πιο εντυπωσιακό είναι το κόστος της διαμονής στο Gladden Private Island που είναι μικρότερο απ’ ό,τι φαντάζεστε, με την τιμή για ένα βράδυ να αγγίζει τα 2.950 δολάρια!