Slider

Η Κάρπαθος στο επίκεντρο των αναπτυξιακών πρωτοβουλιών της CHC Group

Με δυναμικό τρόπο συνεχίζονται οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της CHC Group με επενδύσεις στο πανέμορφο νησί της Καρπάθου.

Μετά τις δυο πιστοποιήσεις που αναδεικνύουν συγκριτικά, «πράσινα» πλεονεκτήματα του Sound οf the Sea Hotel της CHC Group στην Κάρπαθο, το Green Key Certificate και το σήμα Bike Friendly Hotel η επενδυτική δραστηριότητα επεκτείνεται και με την πλήρη ανακαίνιση του CHC Sound of the Sea  σε ξενοδοχείο 5* με a la carte local organic restaurant, Spa, Gym, Tennis court, κ.α. Παράλληλα, όπως προβλέπεται στο επιχειρησιακό πλάνο της CHC Group που βρίσκεται σε εξέλιξη, το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και νέες συνεργασίες με ξενοδοχειακές μονάδες της Καρπάθου, ενώ οι επαφές με ισχυρούς tour operators από νέες αγορές και στόχο την προσέλκυση ποιοτικότερων ξένων επισκεπτών στο νησί, αναμένεται σύντομα να αποδώσουν καρπούς.

Σε δήλωσή του ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, τόνισε: «Η Κάρπαθος είναι ένας προορισμός με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα και στοιχεία που τον καθιστούν μοναδικό στον ελληνικό τουριστικό χάρτη. Στόχος μας είναι να τα αναδείξουμε με τον ιδανικό τρόπο, με σεβασμό στην παράδοση και την αισθητική του νησιού και με γνώμονα την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Οι πρωτοβουλίες μας αποδίδουν, οι συνεργασίες μας επεκτείνονται και οι συνθήκες διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο που μας κάνει να αισιοδοξούμε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.».

Σχολιάστε