ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Πιστοποίηση με το πρότυπο We do local για τον όμιλο Attica

Η ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (Attica Group), κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών θαλάσσιων μεταφορών για επιβάτες και φορτηγά στη Ανατολική Μεσόγειο. Εξυπηρετώντας περισσότερους από 40 προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (στις γραμμές Ελλάδας – Ιταλίας) , οι θυγατρικές της πλοιοκτήτριες εταιρίες Superfast Ferries και Blue Star Ferries, έχουν καθιερωθεί στον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών στην Ευρώπη και είναι συνυφασμένες με το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Από τον Ιούνιο 2016, η Attica Group εισήλθε δυναμικά και στη γραμμή Μαρόκο – Ισπανία για την εκμετάλλευση θαλάσσιων γραμμών μεταξύ του Μαρόκου και της ηπειρωτικής Ευρώπης, μέσω της νεοσυσταθείσας εταιρίας “AFRICA MOROCCO LINKS”–“AML”.

O στόλος του Ομίλου Attica αριθμεί 15 υπερσύγχρονα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία με πρωτοποριακό ναυπηγικό σχεδιασμό, που προσφέρουν υψηλό επίπεδο υπηρεσιών μεταφοράς σε επιβάτες, ΙΧ και φορτηγά. Δεν είναι μόνο οι πολυτελείς κοινόχρηστοι χώροι, που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του επιβάτη, οι αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες εν πλω και οι επιλογές διασκέδασης για όλες τις ηλικίες, αλλά και, επιπλέον, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η προσοχή στη λεπτομέρεια που έχουν εδραιώσει την Attica στον κλάδο της ναυτιλίας. Ο επαγγελματισμός και η εξειδίκευση σε συνδυασμό με το ζεστό χαμόγελο του προσεκτικά επιλεγμένου προσωπικού, συνεισφέρουν ώστε κάθε στιγμή εν πλω να αποτελεί για τον επιβάτη μία μοναδική εμπειρία ταξιδιού.

Η Attica Group μέσα από την λειτουργία της όλα αυτά τα χρόνια, επιδιώκει την συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη του κλάδου και συμμετέχει ενεργά στην περαιτέρω διάχυση υπεύθυνων επιχειρηματικών πρακτικών σε πέντε τομείς Διοίκηση, Κοινωνία, Εργαζόμενοι, Επιβάτες και Περιβάλλον  για τους οποίους δεσμευόμαστε :

Ένας όμιλος εταιρειών “Πράττει Τοπικά” και συμβάλλει στην προσπάθεια μας για τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας στους επισκέπτες μας. Συγχαρητήρια στον όμιλο Attica για την πιστοποίηση με το πρότυπο We do local των πλοίων του Blue Star Galaxy, Bluestar 2 της Blue Star Ferries και του Superfast XI της Superfast Ferries!

 

 

Σχολιάστε