ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου Cook’s Club Hersonissos της Thomas Cook(Pics&Video)

Mε κάθε επισημότητα πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του νέου ξενοδοχείου Cook’s Club Hersonissos της Thomas Cook

 Στην Κρήτη βρίσκεται  ο κος Peter FrankhauserCEO της εταιρείας, και η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά,ο Πρόεδρος του  ΕΟΤ ενώ παραβρίσκεται πλήθος επισήμων από όλο το νησί για την τελετή εγκαινίων, του νέου ξενοδοχείου Cook’s Club Hersonissos της Thomas Cook που διοργανώνεται απόψε .

Πρόκειται για μια κίνηση με συμβολισμούς από ένα στην κυριολεξία ηγέτη στον χώρο του τουρισμού όπως είναι η εταιρία Thomas Cook με τεράστια ιστορία στον Ευρωπαϊκό τουρισμό και όχι μόνο.

Η Κρήτη πάντως αυτήν την περίοδο φαίνεται όχι μόνο να έχει την τιμητική της για τις εξελίξεις στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας αλλά να αποδεικνύει έμπρακτα γιατί είναι η Ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης και νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση  στο Cook’s Club, άλλα και στο SENTIDO BLUE SEA .

Στις 17:00 μ.μ. το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου από τον κο Peter Frankhauser, CEO της εταιρείας,και την Ελληνίδα Υπουργό Τουρισμού για εκπροσώπους των ΜΜΕ από την Κρήτη και την Αθήνα στο χώρο του ξενοδοχείου.

Τόσο ο ceo της εταιρίας όσο και η Υπουργός επιβεβαίωσαν το καλό κλίμα ανάμεσα στος δυο πλευρές που δίνει προοπτική για ακόμα καλύτερη συνεργασία και αποτελέσματα για τον ελληνικό Τουρισμό.

Μιλώντας στο holidaynews.gr ο κ.Λευτέρης Παπακαλιάτης ως ιδιοκτήτης του πρώτου στην Ελλάδα ξενοδοχείου αυτού του τύπου, τόνισε ότι” μια νέα εποχή ξεκινά με νέα δεδομένα παρεχόμενης υπηρεσίας προς την τουριστική αγορά ” και συμπλήρωσε ότι το  “Το Cooks Club στη Χερσόνησο είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο, 148 κλινών. Διαθέτει δωμάτια και διαμερίσματα με μικρή κουζίνα, κατάλληλα για μεμονωμένους ταξιδιώτες μέχρι και ομάδες έξι ατόμων ενώ είναι adults only.”

Περισσότερα σε αυριανό μας δημοσίευμα.

Κ.Σ

Σχολιάστε