ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Συμβαίνει τώρα: 240 τουριστικοί πράκτορες και συνεργάτες της ΤΕΖ TOUR ταξιδεύουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ρόδο.

Οι πράκτορες θα βρεθούν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην πόλη των ιπποτών και θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο «Άλντεμαρ – Αμίλια Μάρε».

Θα τους δοθεί η δυνατότητα να επισκεφθούν διάφορα μέρη στο νησί, ενώ στην Μεσαιωνική Πόλη θα λάβουν μέρος σε μία δράση με το «Κυνήγι του χαμένου θησαυρού». Θα ακολουθήσουν κι άλλα events μέσα στο ξενοδοχείο. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από 6 μήνες που η ΤΕΖ ΤOUR βρίσκεται στην Ρόδο αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για το νησί.Άλλωστε είναι γνωστό ότι φέτος συμπληρώνει 10 συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας έχοντας συμβάλει τα  μέγιστα τον εισερχόμενο τουριστικό ρεύμα από τις ανατολικές χώρες και την Ρωσία όπως εξηγεί ο πρόεδρος της ΤΕΖ ΤOUR Ελλάδος κ.Δημήτρης Χαριτίδης. 
 
«Θέλαμε εξ αρχής να γίνει αυτή η επίσκεψη στην Ρόδο. Επειδή η ρωσική αγορά φέτος, σημείωσε μια μικρή αύξηση θέλουμε να προσπαθήσουμε να την κρατήσουμε σε καλά επίπεδα και να μην σημειωθεί καμία μείωση την επόμενη τουριστική σεζόν» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά  ο κ. Χαριτίδης μιλώντας στο Holidaynews.gr
Κ.Σ

Σχολιάστε