Uncategorized

Τιμητικό βραβείο “Treasures of Greek Tourism 2017” για τα Cactus Hotels!!!

 

 

Σε κλίμα εορταστικό σε αίθουσα του ξενοδοχείου King George, απονεμήθηκαν τα βραβεία αριστείας “Treasures of Greek Tourism 2017”. Πλήθος επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν ενεργά στην λαμπρή εκδήλωση. Είναι οι επιχειρήσεις που μέσα στην κρίση που έχει εξαντλήσει την ελληνική κοινωνία όλα αυτά τα χρόνια παράγουν έργο και συνεισφέρουν σημαντικά στην Ελλάδα.

Ένα ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο για την οικογένεια των Cactus Hotels, καθώς επιβραβεύει όλες εκείνες τις επιχειρήσεις οι οποίες προβάλουν την εικόνα της χώρας μας προς το εξωτερικό, συμβάλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας και του κλάδου και προσφέρουν πολλές θέσεις εργασίας.

Σχετικά με τα Cactus Hotels

Τα Cactus Hotels είναι μια οικογένεια ξενοδοχείων τα οποία βρίσκονται στην βόρεια μεριά του νησιού της Κρήτης, στη Σταλίδα. Συνδυάζουν την θέα του Κρητικού πελάγους με την θέα του βουνού. Τα Cactus Hotels αποτελούν τον ιδανικό προορισμό διακοπών για κάθε είδους διακοπές, με πληθώρα επιλογών διαμονής, ακόμα και για τον πιο απαιτητικό πελάτη. Το μοναδικό περιβάλλον τους απελευθερώνει από την ρουτίνα και δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις.

Σχολιάστε