Uncategorized

Τουρκία: Αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου και κόπηκε στα δύο

  1. Κατά την προσγείωσή του σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, αεροσκάφος κόπηκε στα δύο με τους επιβάτες να απεγκλωβίζονται χωρίς να υπάρχει νεκρός. Τουλάχιστον 52 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Ένα αεροσκάφος της Pegasus Airlines βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία.

Τα πλάνα από το σημείο απεικόνισαν την άτρακτο να έχει κοπεί στα δύο και να έχει ξεσπάσει φωτιά, ενώ αποκολλήθηκε και η “ουρά”.

Όπως μετέδωσαν τα τουρκικά media, το ατύχημα έγινε κατά την προσγείωση, ενώ δεν σκοτώθηκε κανείς από τους 177 επιβαίνοντες, με όλους να απεγκλωβίζονται επιτυχώς. Το αεροσκάφος που ερχόταν από τη Σμύρνη “προσγειώθηκε” σε παράπλευρο δρόμο.

Ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν νεκροί σε δηλώσεις του στο CNN Turk. Ο διάδρομος προσγείωσης ήταν ολισθηρός εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης που πλήττει την Κωνσταντινούπολη.

Τουλάχιστον 52 άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως έγινε εν συνεχεία γνωστό από τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλικαγιά. Μια εκπρόσωπος τύπου της Pegasus Airlines επιβεβαίωσε το ατύχημα, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Το αεροδρόμιο Sabiha Gökçen έχει κλείσει προσωρινά και όλα τα αεροσκάφη ανακατευθύνονται προς το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Σχολιάστε