ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Το καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο στον κόσμο βρίσκεται στη Ρόδο!

Ψηφίστηκε σαν ένα από τα καλύτερα οικογενειακά ξενοδοχεία

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας “Stora Barnsemesterpriset” της Σκανδιναβικής ιστοσελίδας barnsemester.se, η οποία είναι αφιερωμένη στις οικογενειακές διακοπές.

Ο Σουηδός πράκτορας Ving της Thomas Cook Northern Europe, αναδείχθηκε για 4η συνεχή χρονιά, νικητής σε όλες τις κατηγορίες: Καλύτερη εταιρεία ταξιδίων για οικογένειες, Καλύτερο Οικογενειακό Πρόγραμμα, Καλύτερο Παιδικό Κλαμπ και Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο της Thomas Cook Northern Europe Hotels & Resorts, το Sunwing Kallithea Beach, έλαβε τις περισσότερες ψήφους και ανακηρύχθηκε ως το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που το ξενοδοχείο μας, το Sunwing Kallithea Beach, ψηφίστηκε από τους Σκανδιναβούς πελάτες μας, ως το καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο στον κόσμο!

Θέλω να ευχαριστήσω το υπέροχο προσωπικό μας που κατάφερε και προσέφερε τόσο δυνατά συναισθήματα στους πελάτες μας που ήταν αδύνατο να μην θυμηθούν, όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας!» είπε η Περιφερειακή Δ/ντρια Ελλάδας της Thomas Cook Northern Europe Hotels & Resorts και Δ/ντρια του ξενοδοχείου κα.Θέμις Κριαρά.

Πηγή : Εφημερίδα Η ΡΟΔΙΑΚΗ, rodiaki.gr

 

Σχολιάστε