ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Το πρώτο υβριδικό πλωτό πολυτελές ξενοδοχείο της Dolphin έρχεται το καλοκαίρι του 2021

Στο θαλάσσιο τουρισμό εισέρχεται η Dolphin Capital Partners (DCP), καθώς όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Μίλτος Καμπουρίδης, στα άμεσα σχέδια της DCP είναι η λειτουργία ενός πλωτού ξενοδοχείου, το οποίο θα έχει μήκος 180 μέτρα και θα έχει υβριδική μορφή, αποτελώντας συνδυασμό ξενοδοχείου και κρουαζιερόπλοιου.

Η εταιρεία έχει, ήδη, προχωρήσει στην απόκτηση του ενός παλιού κρουαζιερόπλοιου, το οποίο θα ανακατασκευαστεί με σκοπό να ξεκινήσει κρουαζιέρες με τη νέα του μορφή το 2021 στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον κ. Καμπουρίδη, το υβριδικό αυτό πλωτό ξενοδοχείο, επένδυση που ξεπερνά τα 50 εκατ. ευρώ, θα απευθύνεται σε ανώτατης εισοδηματικής κατηγορίας τουρίστες.

Η εταιρεία επιδιώκει να αποκτήσει συνολικά επτά τέτοιου είδους πλωτά ξενοδοχεία, με σκοπό να δραστηριοποιηθούν σε επιλεγμένες αγορές σε όλο τον κόσμο. Το επενδυτικό σχέδιο θα υλοποιηθεί μέσω κοινοπραξίας της DCP με κορυφαίο όμιλο ξενοδοχείων πολυτελείας.

Όπως εξήγησε ο κ. Καμπουρίδης, θα πρόκειται για πλωτά ξενοδοχεία πολυτελείας που θα φέρουν το όνομα του ξενοδοχειακού ομίλου και «θα είναι ό,τι πολυτελέστερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά».

 

Σχολιάστε