EΚΘΕΣΕΙΣ

Το Holidaynews.gr στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Την παράσταση κλέβει η Τουρκία αλλά οι τουρίστες επιλέγουν Ελλάδα.

του ειδικού συνεργάτη μας Χρυσόστομου Παπαδόπουλου

Άνοιξε πριν από λίγες ώρες τις πύλες της η διεθνής τουριστική έκθεση του Βερολίνου με πρωταγωνιστή και φέτος την Τουρκία που για ακόμα μια χρονιά ξόδεψε αρκετά χρήματα για να κάνει έντονη την παρουσία της.

Παρά το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τις αναταραχές στο εσωτερικό της γείτονος χώρας αλλά και των τρομοκρατικών επιθέσεων η τουρκική κυβέρνηση επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με την ανάρτηση μεγάλων μπάνερ στις δυο κεντρικές εισόδους του κτιρίου θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι συνεχίζει να παραμένει ασφαλής τουριστικός προορισμός.

Στην έκθεση που ήδη παρατηρείται ιδιαίτερη κινητικότητα σε σχέση με άλλες χρονιές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι θεωρείται από τους κορυφαίους για φέτος ταξιδιωτικούς προορισμούς μαζί με την Ισπανία και την Πορτογαλία.

Ο πιο σημαντικός λόγος που την καθιστά ελκυστικό προορισμό για τους τουρίστες είναι η διατήριση των τιμών στα περσινά επίπεδα σε αντίθεση με τους Ισπανούς που αύξησαν τις τιμές.

Τις επόμενες δυο μέρες αναμένεται να προκύψουν πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την εκτιμόμενη τουριστική κίνηση στην Ελλάδα και στους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

Σχολιάστε