ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

50 χρόνια TUI fly: Περισσότερες από τις μισές αεροπορικές θέσεις για το 2023 αφορούν τα ελληνικά νησιά

H Κρήτη και η Μαγιόρκα είναι οι προορισμοί με τις πιο συχνές πτήσεις της TUI fly αυτό το καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε η TUI Γερμανίας με αφορμή την έναρξη του καλοκαιρινού πτητικού προγράμματος του αερομεταφορέας αυτή την εβδομάδα.

Η πτητική προσφορά της TUI fly κυμαίνεται σε 3 εκατ. θέσεις, εκ των οποίων περισσότερες από τις μισές αφορούν τα Ελληνικά νησιά, με «ηγέτες» του προγράμματος την Κρήτη και τη Μαγιόρκα, με 70 εβδομαδιαίες πτήσεις για καθεμία.

Αυτή τη σεζόν η TUI fly θα προσφέρει πάνω από 500 εβδομαδιαίες πτήσεις από το Ανόβερο, το Ντίσελντορφ, τη Φρανκφούρτη, τη Στουτγκάρδη και το Μόναχο στους 23 δημοφιλέστερους ηλιόλουστους προορισμούς της Ευρώπης, της Β. Αφρικής και της Τουρκίας.

Παράλληλα, η TUI fly γιορτάζει τα 50α της γενέθλια, καθώς η λειτουργία της ξεκίνησε στις 30 Μαρτίου του 1973, με το πρώτο της αεροσκάφος, ένα Boeing 727-100, να απογειώνεται από το Αμβούργο με προορισμό την Ίμπιζα.

Από το 1973 έχει μεταφέρει πάνω από 220 εκατ. επιβάτες.

Ο σύγχρονος στόλος της διασφαλίζει τους περιβαλλοντικούς της στόχους που είναι η μείωση κατά 24% των εκπομπών μέχρι το 2030.

Πρόσφατα, ο αερομεταφορέας απέσπασε διακρίσεις με βραβεία όπως του «Κορυφαίου Leisure Αερομεταφορέα στον Κόσμο» των World Travel Awards και του «Καλύτερου Αερομεταφορέα Διακοπών στη Γερμανία» της Skytrax.

Σχολιάστε