ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

50 επιτυχημένα χρόνια Knossos Beach – Με την σφραγίδα των αδελφών Λογιάδη.

Με επιτυχία το Knossos Beach σβήνει 50 κεράκια ζωής. 

Με πυξίδα την ποιότητα τον επαγγελματισμό και τον σεβασμό οι αδελφοί Γιώργος και Γιάννης Λογιαδης συνεχίζουν χωρίς εκπτώσεις να εκπροσωπούν τον Ελληνικό Τουρισμό και την Κρητική φιλοξενία… Όπως ακριβώς πρέπει.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με σεμνότητα ο Γιώργος Λογιαδης σημειώνει :
“Μια μεγάλη γιορτή, μια μεγάλη χαρά!
50 χρόνια μετά ξανασυναντηθήκαμε χθες το βράδυ. Αναμνήσεις με πολλά συναισθήματα και συγκίνηση στο Knossos Beach.
Με το κρητικό τους φιλότιμο, τον αυθορμητισμό, την εγκάρδια φιλοξενία, την ευγένεια, το χιούμορ (και πολλά άλλα προσόντα…) ήταν οι ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ εργαζομένων μας.
Ξεκίνησαν τον τουρισμό το ’68. Τους είμαστε ευγνώμονες και τους αξίζει μέσα από την καρδιά μου ένα τεράστιο ευχαριστώ και μια βαθειά αναγνώριση.”
Το Knossos Beach βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Ηράκλειο σε μια όμορφη ακτή με εξαιρετικά δωμάτια όλων των κατηγοριών και ένα εξαιρετικό εστιατόριο το Swell που έχει αγαπηθεί από Έλληνες και ξένους που γνωρίζουν την τέχνη της γαστρονομίας.
Κατά διαστήματα διακεκριμένοι σεφ έχουν βάλει την σφραγίδα τους όπως ο Λευτέρης Λάζαρου ο Έκτορας Μποτρινι και σήμερα ο σεφ Πέσκιας.
Για όλους όσοι γνωρίζουν τους ανθρώπους του και το ξενοδοχείο έχουν να λένε από καρδιάς μόνο τα καλύτερα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει πλήθος από επαναλαμβανόμενους πελάτες από όλες τις τουριστικές αγορές του κόσμου.
Το ξενοδοχείο τα τελευταία χρόνια παραμένει ανοικτό και το Χειμώνα σε μια προσπάθεια των ιδιοκτητών να στείλουν το σήμα της επέκτασης της περιόδου έμπρακτα.
Άλλωστε τα αδέρφια Γιώργος και Γιάννης Λογιάδη έχουν αναπτύξει με σεμνότητα και συνήθως μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας πλούσιες δράσεις σε διάφορους τομείς.
Από την υποστήριξη των Κρητικών προϊόντων και ειδικά του ελαιολάδου μέχρι την συντήρηση μνημείων και αγαλμάτων της πόλης του Ηρακλείου ως τον καθαρισμό των τειχών της πόλης, δωρεές κλπ.
Η οικογένεια Λογιάδη διδάσκει με την στάση της και στον επαγγελματικό τομέα και στην εταιρική κοινωνική ευθύνη.
Εκ μέρους του site μας, σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και δύναμη να συνεχίσετε με επιτυχία.
Κώστας Συλιγάρδος 

Σχολιάστε