ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Aegeo Spas: 14 βραβεία από τα World Luxury Spa Awards

Σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο State Hermitage Museum Official Hotel στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας, η κορυφαία εταιρεία λειτουργίας και διαχείρισης κέντρων ευεξίας Aegeo Spas τιμήθηκε στα World Luxury Spa Awards 2019 για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της.

H Aegeo Spas με παρουσία σε πάνω από 250 σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, απέσπασε συνολικά 14 βραβεία για κέντρα ευεξίας που διατηρεί εντός ξενοδοχειακών μονάδων, μεταξύ των οποίων και το βραβείο για την καλύτερη εταιρεία Spa στην Ευρώπη για το 2019 (European Luxury Spa Group 2019).

Ξεχώρισε επίσης το παγκόσμιο βραβείο World Luxury Business Hotel Spa 2019, που απονεμήθηκε για το spa στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens το οποίο αποτελεί μέρος του Royal concept της εταιρείας.

O Ζαχαρίας Χνάρης, επικεφαλής της Aegeo Spas, παρέλαβε τα βραβεία δηλώνοντας: «Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που δίνουν την καθημερινή μάχη μέσα στις καμπίνες για να φέρουν τη ποιότητα που χρειάζεται. Ευχαριστώ όλους μου τους συνεργάτες, αλλά και τους συνεργαζόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την αναγνώριση γιατί πιστεύουμε πως φέρνουμε κάτι και στην Ελλάδα. Πλέον διεκδικούμε βραβεία και για το wellness και για το spa, πράγμα πάρα πολύ σημαντικό γιατί πιστεύω πως μόνο ο ήλιος και η θάλασσα δεν θα αντέξουν να φέρνουν την ποιότητα που χρειάζεται. Βάζουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στο να αναβαθμίζουμε αυτό που λέμε Ελληνικό προϊόν διακοπών. Θα συνεχίσουμε να φέρνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο στην Ελλάδα».

Επιπλέον, η εταιρεία Aegeo Spas ανακηρύχτηκε Best Spa Management & Operations Company 2019 στα Lux 2019 Hotel & Spa Awards που διοργανώνονται από το περιοδικό LuxLife Magazine.

Σχολιάστε