ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Airbnb: Το δεντρόσπιτο στην Ινδονησία που θα σε «ταξιδέψει» στα παιδικά σου όνειρα!

Ένα Airbnb δεντρόσπιτο στην Ινδονησία σου δίνει την ευκαιρία να «ταξιδέψεις» στην παιδική σου ηλικία και στο όνειρο κάθε παιδιού να φτιάξει το δικό του.

Το όνειρο κάθε παιδιού ήταν να φτιάξει ένα δικό του δεντρόσπιτο στην αυλή του ή στις διακοπές του στην ύπαιθρο.

Το δεντρόσπιτο αποτελούσε ένα μέρος που ήθελαν να κρύψουν τα «μυστικά» τους από τους μεγάλους, να κρύψουν τα όνειρα τους καθώς μεγάλωναν. Όταν, τελικά, μεγάλωναν έβρισκαν εκεί μέσα τα καλά «φυλαγμένα» όνειρα τους και τις αναμνήσεις τους.

Αυτό έχει όνομα “Rumah Pohon” και προσφέρεται για όσους δεν κατάφεραν να ζήσουν αυτή την εμπειρία και το έχουν παράπονο. Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στην εξωτική Ινδονησία με τη διαμονή σας σε ένα…δεντρόσπιτο.

Η μαγική θέα αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό

Airbnb δεντρόσπιτο θέα

Στη νήσο Πενίδα έχουν χτιστεί στο ψηλότερο σημείο των τροπικών δέντρων τρία δεντρόσπιτα που μπορούν να σας ταξιδέψουν στον «χρόνο» αλλά και να σας χαρίσουν απλόχερα τη μαγική τους θέα.

Τα εν λόγω καταλύματα είναι διαθέσιμα μέσω της πλατφόρμας της Airbnb και είναι ανυψωμένα αρκετά μέτρα πάνω από τη γη, έχοντας για θέα το απέραντο γαλάζιο και τους άγριους σχηματισμούς τεράστιων βράχων.

Μπορείτε να το κλείσετε με 35 ευρώ κάθε βράδυ και να απολαύσετε τον συνδυασμό της «μαγείας» της φύσης και του ταξιδιού σας στην παιδική σας ηλικία.

Είναι ένα πολύ μικρό ξύλινο σπιτάκι, έχει αχυρένια σκεπή και διαθέτει μόνο ένα δωμάτιο. Είναι ιδανικό για δύο άτομα, το πολύ τρία, αλλά για να κάνεις κάποια όνειρα πραγματικότητα ή για να θυμηθείς κάποια από τα όνειρα σου χρειάζεται κάποιες θυσίες.

Το μπάνιο βρίσκεται στο έδαφος, μέτρα κάτω από το δωμάτιο σας. Σε ένα κοινόχρηστο WC που το μοιράζονται και τα τρία δεντρόσπιτα.

Ίσως το ξύλινο σπιτάκι να είναι πιο μίνιμαλ από τις προτιμήσεις σας. Παρ’όλα αυτά διαθέτει κλειδαριά για να μπορέσετε να αφήσετε με ασφάλεια τα προσωπικά σας αντικείμενα.

Το ηλιοβασίλεμα είναι μαγικό από το Airbnb δεντρόσπιτο

Αντικρίζοντας τις κριτικές ανθρώπων που επισκέφθηκαν το κατάλυμα δεν είναι κατάλληλο για όσους ζητούν την πολυτέλεια. Είναι για όσους λατρεύουν την εξόρμηση στη φύση και αναζητούν νέες εμπειρίες.

Ένας ταξιδιώτης αναφέρει: «Μείναμε εκεί μια νύχτα στο ταξίδι του μέλιτος. Ήταν επικό. Περίμενα τα χειρότερα, αλλά ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Αν δεν είστε του κάμπινγκ ή δεν μπορείτε να αντέξετε “λιγότερες ανέσεις” για μια νύχτα, δεν κάνει για εσάς»

Το Airbnb δεντρόσπιτο μπορεί να μη διαθέτει τις ανέσεις που θα ήθελαν πολλοί, όμως οι περισσότεροι δυσκολεύονται να βρουν λόγια για να χαρακτηρίσουν την απίστευτη θέα. Η περιγραφή από το δωμάτιο κάνει λόγο για «πανοραμική θέα της θάλασσας, του ηλιοβασιλέματος, αλλά και της ανατολής του ηλίου».

Ωστόσο οι περιγραφές από τα σχόλια των επισκεπτών ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Ένας ταξιδιώτης αναφέρει: «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την ομορφιά αυτού του μέρους. Οι οικοδεσπότες είναι υπέροχοι. Θα επιστρέψουμε να μείνουμε και πάλι εκεί. Αν ελπίζετε στην περιπέτεια και την καλύτερη ανατολή ηλίου με την οποία μπορείτε να ξυπνήσετε, τότε αυτό το μέρος αξίζει».

Αν κανονίζετε το επόμενο σας ταξίδι, ίσως να σκεφτείτε να επισκεφθείτε τη νήσο Πενίδα και τα καλά «κρυμμένα όνειρα» σας που είναι «κλειδωμένα» στο δεντρόσπιτο!

Σχολιάστε