EΚΘΕΣΕΙΣ

HORECA 2018: οδηγώντας τις εξελίξεις

Στις 9 Φεβρουαρίου ανοίγει τις πύλες της η 13η HORECA στο Metropolitan Expo και έως τις 12 Φεβρουαρίου θα υποδέχεται τους επαγγελματίες της Ξενοδοχίας, της Μαζικής Εστίασης και της Καφεστίασης. Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε σήμερα η διοργανώτρια εταιρεία Forum Α.Ε., τα στοιχεία που παρουσίασε είναι ενδεικτικά του μεγέθους και της σημασίας της έκθεσης για τον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης:

550 εκθέτες, οι σημαντικότερες και μεγαλύτερες προμηθευτικές εταιρείες του ξενοδοχειακού και επισιτιστικού κλάδου

55.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας

120.000 εκτιμώμενοι επιχειρηματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης

130 ώρες πρόγραμμα σε 4 θεματικά SPECIAL EVENTS

200 εξειδικευμένοι εισηγητές

8 πανελλήνια πρωταθλήματα καφέ & cocktail.

Πλήρως ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες που θα βελτιώσουν την εικόνα, τις οργανωτικές δομές, την εμπορική αποτελεσματικότητα της επιχείρησής τους, θα παρουσιαστούν στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν σε 4 διαφορετικά stages.

Μέσα από τα πλήρως ανανεωμένα προγράμματα, οι καινοτομίες και οι ενδιαφέρουσες ιδέες για την ψηφιακή εξέλιξη και το ιντερνετικό μάρκετινγκ των ξενοδοχείων, αλλά και γενικότερα των τουριστικών καταλυμάτων θα αποτελέσουν τον πυρήνα του Web Hotel.

Κορυφαίοι chef και ζαχαροπλάστες από όλο τον κόσμο, μέσα από εντυπωσιακές γαστρονομικές παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του Gastronomy Forum, θα δώσουν το βήμα στη νέα ελληνική κουζίνα.

Βραβευμένοι και έμπειροι baristi και bartenders θα κυριαρχήσουν με τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις τους στα stages των Beer & Spirits Show και Coffee Events όπου αντίστοιχα θα διεξαχθούν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Cocktails της Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος και τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ από τον SCA Greece.

Τέλος, η κορυφαία ετήσια θεσμική συνάντηση των Ελλήνων ξενοδόχων, η Γ.Σ. του ΞΕΕ θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά στη HORECA. Περισσότεροι από 1.500 ξενοδόχοι από κάθε περιοχή της Ελλάδας αναμένεται να παρακολουθήσουν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, στην οποία χαράσσονται οι βασικές στρατηγικές για την ανάπτυξη του κλάδου, ενώ αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις για το μέλλον του Τουρισμού από τους θεσμικούς φορείς και τους εκπροσώπους του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Σχολιάστε