ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Lufthansa: Το 99% των καλοκαιρινών πτήσεων θα πραγματοποιηθούν κανονικά

Παρά τα μεγάλα προβλήματα αυτό το καλοκαίρι, τα οποία επιδεινώθηκαν από την πρόσφατη απεργία,  η Lufthansa αναμένει ότι οι ακυρώσεις τελικά θα είναι ελάχιστες.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας στο Μόναχο Stefan Kreuzpaintner, αυτό το καλοκαίρι, το 99% όλων των πτήσεων διακοπών του ομίλου και το 95% ολόκληρου του προγράμματος πτήσεων αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά. Όλοι εταίροι γνωρίζουν ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν σταθερή εναέρια κυκλοφορία, δήλωσε σε συνέντευξή του ο Stefan Kreuzpaintner, τονίζοντας ότι με τις προσαρμογές του προγράμματος πτήσεων που έγιναν θα διαμορφωθεί κλίμα σταθερότητας.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω έλλειψης προσωπικού στις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια, ο Όμιλος Lufthansa έχει ακυρώσει αρκετές χιλιάδες πτήσεις αυτό το καλοκαίρι προκειμένου να σταθεροποιήσει το πρόγραμμα πτήσεων. Ιδιαίτερα επηρεαστηκαν οι πτήσεις εσωτερικού στη Γερμανία, όπου οι επιβάτες μπορούν να μεταβούν με τρένο, όπως και προς κοντινούς ευρωπαϊκούς προορισμούς. Αντίθετα, στις πτήσεις προς προορισμούς διακοπών υπήρξαν ελάχιστες αλλαγές.

Σχολιάστε