ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Nana Golden Beach: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2020 ριζικά ανακαινισμένο το Nana Beach

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Nana Beach, του ομίλου επιχειρήσεων «Καράτζης», θα λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2020 ως το πολυτελές Nana Golden Beach, ύστερα από ριζική ανακαίνιση.

Το ξενοδοχείο θα προσφέρει αναβαθμισμένα υπνοδωμάτια με 49’ LCD satellite TV, πολλές επιλογές για φαγητό από μενού που θα φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με αστέρι Michelin chef Λευτέρη Λαζάρου στα πλήρως ανακαινισμένα εστιατόρια του, δυνατότητα για χαλάρωση στο ανανεωμένο Health Club – Spa, Beauty Care and Fitness centre κ.ά. Έχοντας εδραιώσει την παρουσία του στον τομέα της βιομηχανίας, ο όμιλος Καράτζη ξεκίνησε το 1985 τη δραστηριότητά του και στον κλάδο της φιλοξενίας, εγκαινιάζοντας στη Χερσόνησο του Ηρακλείου το 5άστερο ξενοδοχείο Nana Beach.

Δίπλα στη θάλασσα σε μια μοναδική τοποθεσία το Nana Beach διαθέτει 500 δωμάτια, σουίτες και bungalows. Τo 2018 ο όμιλος Καράτζη εγκαινίασε σε διπλανή έκταση το 5άστερο Nana Princess (φωτογραφία), που διαθέτει 112 σουίτες και βίλες, που σχεδόν όλες διαθέτουν τη δική τους πισίνα.

 

Σχολιάστε