ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Phocuswright: Πώς κάνουν αναζήτηση διακοπών στο κινητό τους οι ευρωπαίοι ταξιδιώτες

To 42% των ευρωπαίων ταξιδιωτών αναφέρουν ότι χρησιμοποιώντας το κινητό τους βρίσκουν ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες πτήσεων και ξενοδοχείων που εντοπίζουν από σταθερό υπολογιστή.

Αυτό είναι ένα από τα συμπεράσματα που καταλήγει έρευνα της Phocuswright.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, το ένα τρίτο των ταξιδιωτών δηλώνει ότι τους διευκολύνει η αναζήτηση και η κράτηση διακοπών από το κινητό τηλέφωνο.

Οι ταξιδιώτες ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για εφαρμογές που είναι εύκολες στη χρήση, ωστόσο οι νεαρότερες ηλικίες αναζητούν δημοφιλείς ταξιδιωτικές εφαρμογές και τις καλύτερες τιμές, ενώ οι μεγαλύτερης ηλικίας παραμένουν πιστοί στα αγαπημένα τους brand μέσα από τις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές των brand αυτών.

Οι κορυφαίες ταξιδιωτικές εφαρμογές για κινητά αφορούν, με σειρά δημοφιλίας, online τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρίες και ξενοδοχεία. Αποτελούν τις καταλληλότερες πηγές αναζήτησης και σύγκρισης επιλογών πριν την κράτηση.

Ωστόσο οι ταξιδιωτικές αναζητήσεις από κινητά είναι τρεις φορές πιθανότερο να πραγματοποιούνται μέσω ιστοσελίδων για κινητά παρά σε ταξιδιωτικές εφαρμογές και τα ταξιδιωτικά brand πρέπει να υπολογίσουν τη δύναμη της αναζήτησης στο κινητό.

Σχολιάστε