ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Qatar Aiways: Ενισχυμένη η παρουσία της στην Ελλάδα

Ανοδικά κινείται η Qatar Airways στην Ελλάδα, συνδέοντας με τρία δρομολόγια καθημερινά την Αθήνα με την Ντόχα. Η εταιρεία, η οποία ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά από το 2005 έχει επιτύχει για φέτος, από τις αρχές του έτους μέχρι και τον μήνα Οκτώβριο αύξηση της επιβατικής κίνησης σε ποσοστό 18,1%, ακολουθώντας συνεχώς αυξητική πορεία σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα χρόνια.

Σημειωτέον ότι σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη χρονιά, το 2016 η αεροπορική αύξησε την επιβατική κίνηση σε ποσοστό 12%, έναντι του 2015, ενώ σε ετήσια βάση, ο αριθμός των διακινούμενων επιβατών αντιστοιχεί στα πέριξ των 300.000. Με βάση τα στοιχεία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, η Qatar Airways αποτελεί την πρώτη μη ευρωπαϊκή εταιρεία, ως προς τον όγκο της επιβατικής κίνησης, έχοντας αυξήσει σημαντικά τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας.

Η εταιρεία έχει λάβει ουκ ολίγες διακρίσεις για την ταξιδιωτική εμπειρία που προσφέρει έχοντας λανσάρει μάλιστα και την QSuite, στη Βusiness Class.

Η QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο στην Διακεκριμένη Θέση, με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο. Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν.

Η εταιρεία παραλαμβάνει κάθε 10 ημέρες ένα αεροσκάφος.

Πηγή: newmoney.gr

Σχολιάστε