ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TUI: Από 1 Αυγούστου θα πετάει από Αγγλία στα Χανιά

Η TUI δήλωσε ότι σκοπεύει επίσης να προσθέσει και άλλους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς 

Διευρύνει από τις 25 Ιουλίου το πρόγραμμά της προς ελληνικούς προορισμούς και άλλους μεσογειακούς προορισμούς στη βρετανική αγορά η TUI, ενώ παράλληλα προσφέρει επιπλέον κάλυψη για κρούσματα Covid-19, που θα χρησιμοποιηθεί μαζί με την κανονική ταξιδιωτική ασφάλιση για όλους τους πελάτες της που θα έχουν κάνει κράτηση από τις 11 Ιουλίου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Όπως γνωστοποίησε:

Από τις 25 Ιουλίου θα προσφέρει διακοπές από το αεροδρόμιο του Μπρίστολ προς τη Ζάκυνθο, καθώς και προς Μενόρκα, Μαγιόρκα, Αλικάντε, Ρους, Φουερτεβεντούρα και Γκραν Κανάρια.

Από την 1η Αυγούστου, θα ξεκινήσει πτήσεις από οκτώ περιφερειακά αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου προς Χανιά, Κεφαλονιά, Σκιάθο, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη, καθώς και προς Νταλαμάν, Αττάλεια, Σμύρνη και Αλικαρνασσό στην Τουρκία.

Η TUI δήλωσε ότι σκοπεύει επίσης να προσθέσει και άλλους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Πορτογαλία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και το Μαρόκο τους επόμενους μήνες, ανάλογα με την άρση των περιορισμών σε κάθε χώρα.

Η επιπλέον ασφαλιστική κάλυψη θα παρέχει ιατρική βοήθεια στο εξωτερικό εάν ένας πελάτης προσβληθεί από τον ιό ενώ βρίσκεται σε διακοπές, το κόστος διαμονής για όσο διάστημα χρειασθεί, καθώς και το κόστος νέας πτήσης επιστροφής στο σπίτι, εάν ζητηθεί από τους πελάτες να απομονωθούν κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας Andrew Flintham δήλωσε ότι πολλοί πελάτες περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν για το αν θα μπορούσαν να πάνε διακοπές αυτό το καλοκαίρι, οπότε η TUI είναι ικανοποιημένη που οι πρώτοι πελάτες αναχώρησαν το σαββατοκύριακο, με πλήρη ασφάλεια και με επιπλεον κάλυψη εάν υπάρξουν κρούσματα κορωνοϊού.

Η TUI δηλώνει ότι εάν χρειασθεί θα προσαρμόσει τα σχέδιά της και εάν υπάρξουν αλλαγές στις κυβερνητικές οδηγίες και ακυρώσεις οι πελάτες θα λάβουν πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Σχολιάστε