ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Wok Spot: Το απολαυστικότερο spot της ασιατικής κουζίνας!

Η αυθεντική street food εμπειρία από τους δρόμους Ασίας, διατίθεται πλέον για franchise και στην Αθήνα, όπως επίσης και σε άλλα αστικά κέντρα και τουριστικούς προορισμούς!

Το ποιοτικό asian street food βρήκε την απόλυτη έκφρασή του στο Wok Spot, το οποίο έχοντας ανοίξει τα πανιά του προς την επιτυχία, προφέρει μία ιδανική ευκαιρία franchise που χαρακτηρίζεται από το ελκυστικό ύψος επένδυσης και ένα αποδεδειγμένο μοντέλο κατηγορίας καταστημάτων υψηλών αποδόσεων. Η αυθεντική εμπειρία του ασιατικού φαγητού που έχει κερδίσει τους λάτρεις των διαφορετικών γεύσεων σε όλο τον κόσμο και κατακτά μέρα με τη μέρα και την Ελλάδα, δημιουργεί νέες ευκαιρίες στην πάντα κερδοφόρα κατηγορία της μικρής εστίασης.

Σε διάστημα λίγων μηνών, το Wok Spot κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων όσων αναζητούν μία αυθεντική εμπειρία street food, μέσα από τη διαφορετικότητα σε συνδυασμό με την ποιότητα, τη νοστιμιά και την πληθώρα επιλογών. Το concept που αγαπήθηκε και απέκτησε πιστούς πελάτες σε πολλαπλά κοινά ανοίγει πλέον την πόρτα του franchise στους υποψήφιους επενδυτές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν σε μία αγορά που μεγαλώνει διαρκώς και χαρακτηρίζεται από την υψηλή κερδοφορία, την αφοσίωση και την υψηλή επαναληψιμότητα του κόσμου.

Το χαμηλό λειτουργικό κόστος και το εκτεταμένο ωράριο σε συνδυασμό με τα πολλαπλά κοινά που εξυπηρετεί, συνθέτουν ένα δυναμικό concept που δεν απαιτεί υψηλό αρχικό κεφάλαιο και εξασφαλίζει σημαντικά περιθώρια κέρδους!

Οι νόστιμες, υγιεινές και… εξωτικές γεύσεις του Wok Spot, δεν άργησαν να το καταστήσουν ως την κορυφαία επιλογή στο ασιατικό street food, ενώ το χαμηλό λειτουργικό κόστος και το εκτεταμένο ωράριο σε συνδυασμό με τα πολλαπλά κοινά που εξυπηρετεί, αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας, καθώς ενισχύουν τη μέση απόδειξη σε ένα concept που δεν απαιτεί υψηλό αρχικό κεφάλαιο.

Η εξατομικευμένη εμπειρία γεύσης

Όλα τα πιάτα του Wok Spot παρασκευάζονται σε καθημερινή βάση από το συνδυασμό φρέσκων ντόπιων και εισαγόμενων ethnic προϊόντων, ακολουθώντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που διακρίνει το προσωπικό, εστιάζοντας πάντα στη μετάδοση των γνήσιων ασιατικών γεύσεων σε πολύ προσιτές τιμές.

Κάθε πιάτο αποτελείται από μια βάση (Noodles, ρύζι, βάση λαχανικών) και στη συνέχεια ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ξεχωριστά κάθε συστατικό που επιθυμεί! Με τον τρόπο αυτό ο κάθε επισκέπτης αποκτά μία εξατομικευμένη και σίγουρα… πεντανόστιμη εμπειρία, με αποτέλεσμα να δημιουργείται σχέση… εξάρτησης!

Παράλληλα, το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος προσελκύει πολλαπλά κοινά, καθώς έχει κερδίσει από εργαζόμενους και φοιτητές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, έως παρέες και οικογένειες, που αναζητούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης από μία κουζίνα που έχει αποδείξει πως είναι από τις δημοφιλέστερες στην Ελλάδα.

Όπως τονίζουν μάλιστα οι δημιουργοί του Wok Spot, «η ιδέα γεννήθηκε έπειτα από την αναγνώριση της ανάγκης και προτίμησης που υπήρχε στο κοινό του Ηρακλείου Κρήτης για κατανάλωση “διαφορετικού” φαγητού, εν προκειμένω του asian street food. Η κατασκευή του καταστήματος έγινε με γνώμονα τη επισήμανση των χαρακτηριστικών ενός ασιατικού καταστήματος αλλά σε μοντέρνο και λιτό ύφος».

Franchise με λειτουργικότητα και οργάνωση

Το μοντέλο λειτουργίας του Wok Spot που χαρακτηρίζεται από τη λειτουργικότητα, την άρτια οργάνωση, το χαμηλό food cost, αλλά και το χαμηλό κόστος επένδυσης, «χτίζει» μία πρόταση franchise, ιδανική για πολλαπλά κοινά franchisees: υφιστάμενους επιχειρηματίες, νεοεισερχόμενους στον κλάδο της εστίασης, family business αλλά και επενδυτές. Επιπλέον, η δυνατότητα διάφορων τύπων καταστημάτων, αλλά και η ευκαιρία για πολλαπλές πηγές εσόδων (sit in, take away, delivery), σε συνδυασμό με την δυνατότητα αναπαραγωγής του concept σε πολλαπλές αγορές (αστικά κέντρα/ τουριστικούς προορισμούς, καθημερινότητα / διασκέδαση) προσφέρουν μία επιχειρηματική πρόταση ελκυστικών και διαρκών αποδόσεων

Το πακέτο franchise, μεταξύ άλλων, προσφέρει:

• Παροχή τεχνογνωσίας στον franchisee, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία του νέου καταστήματος

• Πλήρης καθοδήγηση στα κατασκευαστικά έργα υπό την εποπτεία και τις οδηγίες της εταιρείας.

• Διαρκής εκπαίδευση του franchisee και του προσωπικού

• Ολοκληρωμένη εκπαίδευση των σεφ ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα

• Διαρκής στήριξη από την πρώτη μέρα λειτουργίας και τακτική επικοινωνία που διασφαλίζει την επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματος

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Επωνυμία εταιρίας: WOK SPOT

Tηλ: 2106756200

Fax: 2106752864

E-mail: frsupport@tfc.gr

Υπεύθυνος Ανάπτυξης: THE FRANCHISE CO.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Μέσο μέγεθος καταστήματος: 25 τ.μ.

Μέσο Ύψος Επένδυσης: €70.000

Entry fee: €30.000

Royalties: 5%

Διαφημιστική Συμμετοχή: Υπάρχει

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνολικός Αριθμός Καταστημάτων: 1

Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2016/2017

Πακέτο Franchise: Η εταιρεία παρέχει κάθε πληροφορία και τεχνογνωσία στον franchisee, ώστε να διασφαλιστεί η επιτυχία του νέου καταστήματος, υποστήριξη στο κατασκευαστικό στάδιο, διαρκή εκπαίδευση στο προσωπικό και στον Σεφ, για τη μέγιστη δυνατή ποιότητα των υπηρεσιών.

Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη

Σύμβαση franchise: 15 μήνες με δυνατότητα ανανέωσης

Aναπτυξιακοί στόχοι: Κρήτη (Ρέθυμνο, Χερσόνησος), Πάτρα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Βόλος

Διεθνείς Aναπτυξιακοί στόχοι: Κύπρος (Λευκωσία)

Σχολιάστε