ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ - ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ - ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Wonder of the Seas: Ξεκίνησε η κατασκευή του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο

Η Royal Caribbean International, ήδη προχώρησε στα εγκαίνια της κατασκευής του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο. Πρόκειται για το 5ο κρουαζιερόπλοιο της κατηγορίας Oasis Class και ονομάζεται Wonder of the Seas.

Το κρουαζιερόπλοιο κατασκευάζεται στο ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique στο Saint-Nazaire της Γαλλίας και σχεδιάζεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2021, πραγματοποιώντας κρουαζιέρες στην Ασία και τον Ειρηνικό Ωκεανό, ξεκινώντας από τη Σανγκάη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 η εταιρεία ναυπήγησε το Harmony Of the Seas και το 2018 το Symphony of the Seas, που τώρα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, με μήκος 361 μ., πλάτος 65,7, βάρος 228.081 τόνους, με 18 καταστρώματα, 6.000 επιβάτες και 2.200 πλήρωμα. Το Wonder of the Seas θα είναι μέλος της οικογένειας κρουαζιερόπλοιων κατηγορίας Oasis class of ships και θα συνδυάζει την ιδέα των επτά γειτονιών μαζί με μια σειρά από νέες εμπειρίες, κορυφαίες επιλογές γαστρονομίας, ασύγκριτη ψυχαγωγία και την τελευταία τεχνολογία.

Δείτε το video

 

Σχολιάστε