ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η Der Touristik επεκτείνει την τουριστική σεζόν σε Κρήτη, Κέρκυρα & Κω μέχρι τον Νοέμβριο για τους Γερμανούς

Η Der Touristik, ένας από τους πιο ισχυρούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς στη γερμανική αγορά, επιθυμεί την επέκταση της τουριστικής σεζόν μέχρι τον Νοέμβριο για τους Γερμανούς, που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα.

Μετά την TUI, που θέλει να επεκτείνει τη σεζόν μέχρι τον Νοέμβριο, η Der Touristik θέλει να φέρει Γερμανούς τουρίστες στην Ελλάδα έως τα τέλη Νοεμβρίου, σημειώνοντας στα επιχειρήματά της ότι αυτή η περίοδος προσφέρεται στη χώρα μας για “πεζοπορία, εκδρομές με ποδήλατο, περιηγήσεις ακόμα και κολύμπι στη θάλασσα”.

Κρήτη Ηράκλειο νυχτερινή λήψη

Μάλιστα, οι προορισμοί που ενδιαφέρουν τον ταξιδιωτικό οργανισμό είναι η Κως, η Κέρκυρα και η Κρήτη. Σημειώνεται ότι αυτή η κίνηση έχει τη βάση της στην προσπάθεια του τουριστικού κλάδου ανά τον κόσμο αλλά και των αεροπορικών εταιρειών να στηρίξουν, εν μέσω πανδημίας, τα ταξίδια και τον τουρισμό καθώς η καλοκαιρινή σεζόν έκλεισε με πτώση πάνω από 70%.

Στις αρνητικές προβλέψεις, μάλιστα, είναι και η πρόσφατη σύσταση του Γερμανού υπουργού Υγείας, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες της χώρας του να αποφύγουν τις μετακινήσεις εκτός Γερμανίας καθώς η περίοδος είναι άσχημη με τον όλο και αυξανόμενο αριθμό των κρουσμάτων κορονοϊού ανά τον κόσμο.

Η Ελλάδα πάντως είναι στις πρώτες προτιμήσεις των Γερμανών που θέλουν να ταξιδέψουν, όπως ανέφεραν και οι επιτελείς της TUI, στη συνάντηση που είχαν με τον Έλληνα Υπουργό Τουρισμού στη χώρα μας, επιχειρώντας τον απολογισμό της φετινής σεζόν και με το βλέμμα στη σεζόν του 2021. Μάλιστα, η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στη Μεσόγειο όπου ο όμιλος TUI ξεκίνησε το πρόγραμμα κρουαζιέρας, ξεκινώντας από την Κρήτη με προορισμό την Κέρκυρα και ενδιάμεση στάση στο λιμάνι του Πειραιά.

Σχολιάστε