ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί για γαμήλιο ταξίδι στην Ελλάδα!

Η χώρα μας αποτελεί κορυφαίο προορισμό για διακοπές, ενώ πολλοί είναι αυτοί εντός κι εκτός συνόρων που την επιλέγουν και για να περάσουν το ταξίδι του μέλιτος.

Με αφορμή αυτό αλλά και το γεγονός ότι ο Σεπτέμβριος είναι κατεξοχήν, ο “μήνας των γάμων” στην Ελλάδα, συγκεντρώσαμε τους πιο ρομαντικούς ελληνικούς προορισμούς ώστε να πάρετε ιδέες για το γαμήλιο ταξίδι σας αν δε σκοπεύετε να φύγετε εκτός συνόρων.Μεταξύ των προορισμών θα δείτε τους πολύ δημοφιλείς για ρομαντικά ταξίδια αλλά και άλλους που στοιχηματίζουμε ότι δεν σας είχαν περάσει απ’ το νου!

Για αρχή, δεν θα πρωτοτυπήσουμε. Πως θα μπορούσαμε άλλωστε όσο υπάρχει η

 Σαντορίνη

για πολυτέλεια και ρομαντισμό!

Ο νούμερο ένα προορισμός για νεόνυμφους και ζευγάρια είναι αναμφίβολα η Σαντορίνη, με τη γοητευτική ολόλευκη αρχιτεκτονική, τα πανέμορφα χωριά, τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα, τις δελεαστικές παραλίες και τη βραβευμένη οινοπαραγωγή. Μπορείτε να κλείσετε μια πολυτελή σουίτα με θέμα στην καλδέρα και να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα από τη βεράντα ή την πισίνα σας, να δειπνήσετε σε υπέροχα εστιατόρια και να βυθιστείτε στην άνεση του δωματίου σας. όπως κι αν επιλέξετε να περάσετε το χρόνο σας, θα έχετε σίγουρα κερδίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

Ταξίδι του μέλιτος Σαντορίνη

Αν ψάχνετε, κάτι ρομαντικό και γραφικό αλλά παράλληλα οικονομικό και κοντινό

Ναύπλιο

Ένας ακόμα ρομαντικός προορισμός είναι το Ναύπλιο… Ο μεγάλος αριθμός γάμων που γίνονται κάθε χρόνο εκεί, είναι η απόδειξη ότι πρόκειται για ένα πραγματικά υπέροχο μέρος που αποτελεί πόλο έλξης για πολλά ζευγάρια. Ακόμα κι αν δεν το επισκεφτείτε για το ταξίδι του μέλιτος, προγραμματίστε οπωσδήποτε μια επίσκεψη με το ταίρι σας, αφού η μαγεία και η γοητεία αυτής της μικρής πόλης που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας θα σας αποπλανήσει! Κάντε βόλτα στα πλακόστρωτα σοκάκια ή στον παραλιακό δρόμο με φόντο το επιβλητικό Μπούρτζι, θαυμάστε τα υπέροχα ιστορικά κτίρια με της βουκαμβίλιες, καθίστε σε ένα καφέ ή δειπνήστε σε ένα εστιατόριο στις πανέμορφες πλατείες!

Ταξίδι του μέλιτος Ναύπλιο

Ξεκινήστε τη νέα σας ζωή στη

 Μονεμβασιά

Αν η Σαντορίνη είναι πολύ θορυβώδης για τα γούστα σας, τότε η Μονεμβασιά στο νομό Λακωνίας ίσως είναι το ιδανικό μέρος για σας, αφού είναι ένας δημοφιλής αλλά πιο χαμηλών τόνων προορισμός. Η παλιά πόλη που συνδέεται με τη στεριά με ένα διάδρομο, είναι ένα μοναδικό μέρος. Εκεί θα αισθανθείτε σαν να έχετε γυρίσει πίσω το χρόνο και σίγουρα θα απολαύσετε τις βόλτες στα πλακόστρωτα σοκάκια. Η τοποθεσία της Μονεμβασιάς την κάνει το ιδανικό εφαλτήριο για να εξερευνήσετε τους γειτονικούς ιστορικούς χώρους και την ευρύτερη περιοχή, όπου θα βρείτε κρυμμένες κι απομονωμένες παραλίες και κολπίσκους όπου θα μπορέσετε να κολυμπήσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χρόνο σας μακριά από τα πλήθη. Μετά την εξερεύνηση, ο καλύτερος τρόπος να τελειώσετε τη μέρα σας είναι ένα λαχταριστό γεύμα σε μια ταβέρνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη τοπική κουζίνα με ένα ποτήρι κρασί.

Ταξίδι του μέλιτος Μονεμβασιά

Περάστε στιγμές ξέγνοιστες και χαλαρώστε οι δυο σας στις

 Σπέτσες

Σε μόλις δυο ώρες από την Αθήνα θα βρεθείτε στις Σπέτσες, που είναι γνωστές για τη φυσική ομορφιά και τους χαλαρούς ρυθμούς. Εκεί μπορείτε να μείνετε σε ένα από τα boutique ξενοδοχεία του νησιού και να περάσετε ένα υπέροχο απόγευμα σε μια απομονωμένη παραλία, πριν επιστρέψετε στην πόλη και απολαύσετε πεντανόστιμα πιάτα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια και τις ταβέρνες. Μπορείτε να κάνετε μια μονοήμερη κρουαζιέρα στα υπόλοιπα νησιά του Αργοσαρωνικού ή μια βόλτα με άμαξα γύρω από το λιμάνι. Ό,τι κι αν κάνετε, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε υπέροχα!

Ταξίδι του μέλιτος Σπέτσες

Όχι σε έναν αλλά σε πολλούς προορισμούς… κάνοντας μια υπέροχη

Κρουαζιέρα στις Κυκλάδες

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πού να πάτε, μια καλή επιλογή είναι να κάνετε μια κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό στα νησιά των Κυκλάδων. Υπάρχουν πολλά ταξιδιωτικά γραφεία που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε το ταξίδι των ονείρων σας ή να επιλέξετε ένα από τα πακέτα που προσφέρουν, μερικά ειδικά για ζευγάρια που περνάνε το μήνα του μέλιτος. Είναι μια ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψετε πολλά νησιά όπως η Αντίπαρος, η Δήλος, η Φολέγανδρος, η Κύθνος, η Μύκονος, η Πάρος, και φυσικά, η Σαντορίνη.

Ταξίδι του μέλιτος κρουαζιέρα Κυκλάδες

Μια εναλλακτική πρόταση,

Για μια μοναδική εμπειρία στην Αμοργό

Μετά από μήνες προετοιμασίας για τη μεγάλη μέρα, θα χρειαστείτε σίγουρα να χαλαρώσετε και να αποσυνδεθείτε από όλα. Ξεκινήστε την κοινή σας ζωή σε ένα πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, την Αμοργό, με τις ονειρεμένες παραλίες, τη χαλαρή ζωή και τα υπέροχα μέρη. Μπορείτε να κλείσετε ακόμα και ένα πακέτο spa για νεόνυμφους, μια σειρά από θεραπείες, δραστηριότητες όπως καταδύσεις και επιδείξεις μαγειρικής και πολλά άλλα. Εμπειρίες που θα θυμάστε για μια ζωή!

Ταξίδι του μέλιτος Αμοργός

Ερωτευτείτε ξανά στην

 Κέρκυρα

Δεν υπάρχει ίσως άλλο νησί στην Ελλάδα που να συνδυάζει με τόσο μοναδικό τρόπο τόσα πολλά πράγματα: πανέμορφη πόλη, απίστευτες παραλίες και συγκλονιστικά ρομαντική ατμόσφαιρα. Επιλέξτε ένα δωμάτιο σε ένα από τα πλήρως οργανωμένα ξενοδοχεία της Κέρκυρας και ξεκινήστε την κοινή σας ζωή με υπέροχο τρόπο. Χαθείτε στα πανέμορφα καντούνια του νησιού, κάντε βόλτα στην Παλιά Πόλη με τη μοναδική βενετσιάνικη, κολυμπήστε στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου, δειπνήστε σε ένα από τα κουκλίστικα εστιατόρια, όλα με φόντο το Παλιό Φρούριο και το καμπαναριό του Αγίου Σπυρίδωνα που δεσπόζει πάνω από την πόλη.

Ταξίδι του μέλιτος Κέρκυρα

Σχολιάστε