Uncategorized

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Δήμος Χερσονήσου στα Greek Travel Awards 2019

Ο Δήμος Χερσονήσου είναι υποψήφιος για βραβεία σε δύο κατηγορίες στα Greek Travel Awards 2019 που θα διεξαχθούν στις 14 Φεβρουαρίου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Οι δύο κατηγορίες είναι Best Life & Sports Destination 2019 και Best Family Destination 2019, όπου ανταγωνίζεται άλλους προορισμούς και περιφέρειες από όλη την Ελλάδα.

Τα Greek Travel Awards 2019 είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή προβολή και επιβράβευση ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών στη Σκανδιναβική αγορά. Το βραβείο απεικονίζει την αρχαία ελληνική θεά Εστία, που συμβολίζει τη δύναμη και την ψυχή της Ελλάδας.

Οι Σκανδιναβικές χώρες βραβεύουν τα καλύτερα Ξενοδοχεία και Προορισμούς στην Ελλάδα και η απονομή θα πραγματοποιηθεί στη φημισμένη αίθουσα απονομής των βραβείων Νόμπελ, στο Blue Hall του Δημαρχείου της Στοκχόλμης. Τα βραβεία διοργανώνονται από την εταιρία επικοινωνίας North Events και σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας κο Λεωνίδα Μπαμπάνη «Τα Greek Travel Awards είναι η πρώτη σημαντική πρωτοβουλία για τη διεθνή ανάδειξη και επιβράβευση των Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και Προορισμών στη Σκανδιναβική αγορά.

Πρόκειται για ένα βραβείο ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας και ένα θεσμό που στηρίζεται από τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς και tour operators της Σκανδιναβίας, με χορηγούς επικοινωνίας τα μεγαλύτερα media houses της χώρας».

Σχολιάστε