ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ένωση Ξενοδόχων Χανίων: Να πληρώνουν εισιτήριο οι επισκέπτες στην παραλία του Μπάλου

Η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων επανέφερε παλαιότερη της πρόταση για ελεγχόμενη ροή επισκεπτών, οι οποίοι θα πρέπει να πληρώνουν στον αρμόδιο δήμο εισιτήριο για την επίσκεψη τους στη φημισμένη παραλία του Μπάλου (φωτογραφία).

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδόχων Χανίων   «Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία του Μπάλου, επαναλαμβάνουμε την πρόταση μας, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις, για την ελεγχόμενη ροή επισκεπτών και παράλληλα τη συντήρηση και αναβάθμιση της μοναδικής αυτής περιοχής.

Συγκεκριμένα όπως έχουμε πει στο παρελθόν είναι απαραίτητο, οι επισκέπτες να πληρώνουν στον αρμόδιο δήμο εισιτήριο για την επίσκεψη τους στη συγκεκριμένη παραλία.

Λόγω του ότι ακούστηκαν ακραίες φωνές στο παρελθόν ότι σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή εισιτήριο επίσκεψης, με ένα σοβαρό αντίτιμο, θα έδιωχνε τουρίστες, θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφενός γιατί όλοι οι επισκέπτες είναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν για να απολαύσουν μια από τις καλύτερες παραλίες του κόσμο και αφετέρου είναι η μοναδική διέξοδος στο να ελεχθεί ο αριθμός των επισκεπτών που μπορεί να αντέξει καθημερινά η παραλία και το νησί της Γραμβούσας.

Ευελπιστούμε μετά από αυτά τα φαινόμενα, τα οποία είχαν επαναληφθεί και τα προηγούμενα χρόνια, να δοθεί μια λύση προς τη σωστή κατεύθυνση, η οποία θα είναι προς όφελος της περιοχής, των κατοίκων της και όλων του τουρισμού».

Σχολιάστε