Uncategorized

Αγάπη Σμπώκου(CEO PHAE RESORTS) : “Η Κρήτη είναι ένα παγκόσμιο brand name”

Την πρόεδρο της Οργανωτικής επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη και τους στενούς της συνεργάτες φιλοξένησαν στο Βlue Palace στην Πλάκα της Ελούντας του Δήμου Αγίου Νικολάου οι αδελφές, Αγάπη και Κωστάντζα Σμπώκου.

Στο περιθώριο των συναντήσεων αλλά και του σύντομου forum που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου με εκπρόσωπο των τοπικών φορέων,είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με την CEO της εταιρείας Αγάπη Σμπώκου.

“Η πρωτοβουλία της ένταξης της Σπιναλόγκας στον κατάλογο της Unesco, έχει ιδιαίτερη αξία” , επεσήμανε και συνέχισε.

” Είμαστε σε ένα κομβικό σημείο, αλλάζουν οι προτεραιότητες των ταξιδιωτών πλέον. Η συνολική εμπειρία αναδεικνύει τον προορισμό. Ο ανταγωνισμός είναι παγκόσμιος. Σε αυτό τον τόπο έχουμε ένα καταπληκτικό μνημείο, την Σπιναλόγκα. Η πιθανότητα να ενταχθεί στον κατάλογο της Unesco θα αναδείξει το μνημείο αυτό σε έναν προορισμό, ο οποίος θα έχει να προσφέρει πολλά στο τουριστικό κομμάτι”, τονίζει η ίδια.

 

Για το “στοίχημα” και τις προκλήσεις στον τουρισμού, ανέφερε ότι το στοίχημα είναι τεράστιο.

“Είναι επικίνδυνο να μιλήσει κανείς για ασφάλεια, αλλά είναι σημαντικό να δομήσει κάποιος μία εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα του τουρισμού, ζουν στις τοπικές κοινωνίες και στους ανθρώπους που θα μας επισκεφτούν.”

Η ίδια και ως μέλος του ΔΣ του ΣΕΤΕ, μίλησε και  για τα στοιχεία των πρώτων ημερών αλλά και τις εκτιμήσεις για τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Η Κρήτη, είναι ένα μεγάλο παγκόσμιο brand name, όπου θα συγκεντρώσει ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που θα έρθει τελικά στην Ελλάδα. Θα διαχειριστούμε όλη την κατάσταση με υπευθυνότητα για το καλό όλων και τις εικόνες που θα βγούν προς τα έξω. Το στοίχημα είναι τεράστιο, αφορά όλους και πρέπει να το διαχειριστούμε με απόλυτη υπευθυνότητα.”

 

Ο χώρος που φιλοξένησε την εκδήλωση
Το πάντα εντυπωσιακό Blue palace
Συνέντευξη στον Κώστα Συλιγάρδο
Επιμέλεια:  Σοφία Κουβίδη

Σχολιάστε