ΠΡΟΣΩΠΑ

Αλέξανδρος Αγγελόπουλος: Η δημιουργία αεροδρομίου στο Καστέλι δεν θα βοηθήσει τον τουρισμό της Κρήτης

Ξεκάθαρος για μια ακόμη φορά αναφορικά με τη δημιουργία αεροδρομίου στο Καστέλι ήταν ο αντιπρόεδρος της Aldemar και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλαδος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στον Κώστα Συλιγάρδο (φωτο), στο Ράδιο Κρήτη ο κ. Αγγελόπουλος τεκμηρίωσε με συγκεκριμένα επιχειρήματα την αποψη περί εκσυγχρονισμού – επέκτασης του αεροδρομίου “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου, τόσο όσον αφορά την έκταση της πίστας όσο και των κτιριακών εγκαταστάσεων.

Με κύριο επιχείρημα ότι ο το διεθνές αεροδρόμιο στο Καστέλι θα είναι ένα ακριβό αεροδρόμιο για τους χρήστες, δηλαδή αεροπορικές εταιρείες, tour operators και επιβ;aτες ανέλυσε τους κινδ;yνους που θα επιφέρουν πλήγμα στο τουριστικό προϊόν της Κρήτης.

Σημείωσε επίσης ότι για να γίνουν τα προαπαιτούμενα σήμερα στο “Ν. Καζαντζάκης” το κόστος δεν θα δεσμεύσει κανέναν και δε θα αποτελέσει εμπόδιο για την οποιαδήποτε τουριστική ανάπτυξη της Κρήτης.

«Εξακολουθούμε να πηγαίνουμε καλά στα νούμερα των αφίξεων -“Βουλιάζουμε” στα έσοδα»

Αναφερόμενος στη φετινή κίνηση παραδέχτηκε την αύξηση των αφίξεων ωστόσο επαναδιατύπωσε την άποψη ότι το ταμείο γίνεται στα μετρητά και όχι στα κεφάλια.

Ο ίδιος επεσήμανε επίσης ότι κράτος αφαιμάζει την ξενοδοχειακή βιομηχανία χωρίς να προσφέρει τίποτα επί της ουσίας σε αυτήν εκτός από την ευχή του για …καλό καλοκαίρι.

Σχολιάστε