ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

«Ανανέωση γαμήλιου ταξιδιού», η νέα μεγάλη τάση του 2022

Πολλές είναι περιπτώσεις ταξιδιωτών οι οποίοι αναγκάστηκαν να αναβάλλουν το γαμήλιο ταξίδι τους την περασμένη διετία λόγω της αβεβαιότητας και των περιορισμών που προκάλεσε η πανδημία σχετικά με τα ταξίδια.

Τα ζευγάρια αυτά φαίνεται ότι επιλέγουν το 2022 ως τη χρονιά που αναπληρώσουν το χαμένο έδαφος στα γαμήλια ταξίδια.

Την προηγούμενη διετία, οι αναζητήσεις στη Google με τον όρο «ακύρωση γαμήλιου ταξιδιού» εκτοξεύθηκαν κατά 180% και τον Σεπτέμβριο του 2020 περί το 80% των νεόνυμφων ανέφεραν ότι ανέβαλαν το γαμήλιο ταξίδι.

Σύμφωνα με την εταιρία διαχείρισης προσωπικών ταξιδιών Winged Boots, μία από τις κορυφαίες τάσεις που θα επικρατήσουν στα ταξίδια το 2022 θα είναι η πραγματοποίηση γαμήλιων ταξιδιών τα οποία χρειάστηκε να αναβληθούν την διετία της πανδημίας, και σε αντιστοιχία με τα παραδοσιακά ταξίδια ανανέωσης γαμήλιων όρκων, η εταιρία ονομάζει την τάση γαμήλιων ταξιδιών το 2022 ως «ανανέωση γαμήλιου ταξιδιού».

Η τάση αφορά την ανανέωση ή την αναβάθμιση του πρώτου γαμήλιου ταξιδιού ώστε να εμπεριέχει περισσότερες εμπειρίες, όπως εμπειρίες περιπέτειας, περισσότερης χαλάρωσης ή απλώς απόλαυσης του γαμήλιου ταξιδιού που ονειρεύονται οι νεόνυμφοι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Winged Boots, κ. David Ox, δήλωσε ότι τα παντρεμένα ζευγάρια βρήκαν δικούς τους μοναδικούς τρόπους για να γιορτάσουν τον μήνα του μέλιτος τα τελευταία δύο χρόνια και προέβλεψε ότι η τάση αυτή θα ενθαρρύνει επίσης τα ζευγάρια που μπορεί να πλησιάζουν σε σημαντικές επετείους να ανανεώσουν την πρώτη τους εμπειρία μήνα του μέλιτος και να γιορτάσουν τη σχέση τους τώρα που τα ταξίδια είναι ελεύθερα.

Σχολιάστε