Uncategorized

Αποκλειστικό : Στο Ηράκλειο οι υποψήφιοι επενδυτές για τον ΟΛΗ

Υψηλές επισκέψεις για τον Οργανισμό λιμένος Ηρακλείου αυτές τις ημέρες καθότι ξεκίνησε η διαδικασία επαφών των υποψηφίων μνηστήρων για την διαδικασία ιδιωτικοποίησης  που βρίσκεται προ των πυλών με την διοίκηση της αρχής.

Ήδη και  σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, στο λιμάνι αναμένεται έως τις 2 Μαρτίου να έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των πρώτων επαφών, που περιλαμβάνει την επίσκεψη στελεχών και μάλιστα ανωτάτων από τις εταιρείες

ΣΕΚΑΒΙΝ ( συμφερόντων Βαρδινογιάννη) ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ  ΟΛΘ ΑΕ (οργανισμός λιμένος Θεσσαλονίκης) και του ομίλου Γκριμάλντι.
Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ μας, στο λιμάνι του Ηρακλείου και έδρα των Μινωικών Γραμμών, αναμένεται και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ιταλικού Ομίλου, Εμμ Γκριμάλντι μαζί με τον στενό του συνεργάτη Πωλ Κυπριανού.
Κάθε αντιπροσωπεία θα παραμένει από μια ημέρα όπου θα ολοκληρώνει την επαφή γνωριμίας και την «έρευνα» που θα βοηθήσει στην κατάρτιση της προσφοράς.
Επίσης σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας από την διαδικασία διεκδίκησης του λιμένα Ηρακλείου,αποφάσισε να αποχωρήσει τελικά το σχήμα στο οποίο μετείχε ο ισχυρός Κρητικός Επιχειρηματίας Αντώνης Καράτζης.
Η διοίκηση του Οργανισμού θα παρουσιάσει αναλυτικά όπως προβλέπεται τα οικονομικά στοιχεία του λιμένα,την αγορά στην οποία απευθύνεται,το φάκελο των υποδομών και των απαιτούμενων επενδύσεων.
Οι εθνικές εκλογές που βρίσκονται προ των πυλών, ίσως οδηγήσουν σε μικρή καθυστέρηση τις διαδικασίες αλλά μόνο για λίγες εβδομάδες.
Ρεπορτάζ : Κώστας Συλιγάρδος 

Σχολιάστε