ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του Ομίλου Γκριμάλντι (φωτος)


Ρεπορτάζ: Κώστας Συλιγάρδος

Τις εργασίες του 22ου ετήσιου  παγκόσμιου συνεδρίου του Ομίλου Γκριμάλντι  φιλοξενεί φέτος η Ελλάδα στο Lagonissi Grand Resort στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Καλεσμένοι απ όλο τον κόσμο όπου δραστηριοποιείται ο όμιλος θα παρακολουθήσουν σήμερα και αύριο Σάββατο τις εργασίες που έχουν σημαντικές ανακοινώσεις και συμπεράσματα από τον κλάδο των θαλάσσιων μεταφορών και των logistics.

Ο όμιλος πραγματοποιεί κάθε χρόνο σε διαφορετικό μέρος εντός της Μεσογείου το συνέδριο αυτό φιλοξενώντας περισσότερους από 500 συνέδρους απ όλα τα μήκη και τα πλάτη των εμπλεκομένων κλάδων με την ναυτιλία και τις θαλάσσιες μεταφορές.

Ειναι η δεύτερη φορά που ο όμιλος Γκριμάλντι φέρνει τις εργασίες του συνεδρίου στην χώρα μας, αφού το πρώτο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα έλαβε χώρα στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην Ελούντα στο Elounda Beach το 2014.

Σήμερα αναμένονται σημαντικές ανακοινώσεις για τις εξελίξεις στον κλάδο σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο εσωτερικό της ακτοπλοΐας θα έχει και η Συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο πρόεδρος Εμμ Γκριμαλντι το απόγευμα στους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους όπου θα αναφερθεί μεταξύ άλλων στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Ελληνική ακτοπλοΐα και μάλιστα με επίκεντρο την Κρήτη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος των Μινωικών Γραμμών Αντώνης Μανιαδακης που είναι και ομιλητής στο δεύτερο πάνελ του συνεδρίου

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο κ. Γκριμάλντι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις Μινωικές Γραμμές και στην εξαιρετική οικονομική και επιχειρησιακή  πορεία τους τα τελευταία χρόνια υπό την διοίκηση του κ. Αντώνη Μανιαδάκη.

Στάθηκε μάλιστα και στον μηδενισμό του δανεισμού τους μέσα σ ένα μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον.

Ο κ. Paul Κυπριανού που άνοιξε με την ομιλία του τις εργασίες
Ο κ. Paul Κυπριανού που άνοιξε με την ομιλία του τις εργασίες
Ο οικοδεσπότης εφοπλιστής επικεφαλής του Ομίλου Γκριμάλντι
Ο οικοδεσπότης εφοπλιστής επικεφαλής του Ομίλου Γκριμάλντι
Τις εργασίες του συνεδρίου σήμερα παρακολουθούν και στελέχη της διοίκησης της Κρητικής εταιρείας

Σχολιάστε