Slider

Επιτυχής ολοκλήρωση της έκθεσης ζωγραφικής του Ρουσσέτου Παναγιωτάκη στο ξενοδοχείο Vasia Sea Retreat, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης

Η έκθεση ζωγραφικής του εικαστικού Ρουσσέτου Παναγιωτάκη στο Vasia Sea Reatreat ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου 2023, με τους μικρότερους προσκεκλημένους της έκθεσης από το Δημοτικό Σχολείο Σισίου να εντυπωσιάζονται από τα έργα τέχνης, αλλά και να ανοίγουν ανοιχτό διάλογο με τον κ. Ρουσσέτο για τις δημιουργίες του.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού ο Όμιλος Vasia Hotels & Resorts διοργάνωσε αναδρομική παρουσίαση της δουλειάς του επονομαζόμενου «Ζωγράφου της Κρήτης» Ρουσσέτου Παναγιωτάκη με αντιπροσωπευτικά έργα της εξελιγκτικής του πορείας (1996 – 2023) υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν 28 έργα του καλλιτέχνη, μέσω των οποίων το κοινό κλήθηκε να ερμηνεύσει τους προβληματισμούς και τα σύμβολα που προέβαλε ο κ. Ρουσσέτος, αναδεικνύοντας ενδόμυχες πτυχές της τέχνης του.

Οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Σισίου φιλοξενήθηκαν στην έκθεση ζωγραφικής, συνάντησαν από κοντά τον εικαστικο κ. Ρουσσέτο, και μάλιστα επιχείρησαν να εκθέσουν τις σκέψεις τους για τα έργα. Η διευθύντρια του σχολείου κα. Δήμητρα Χουρδάκη υπογράμμισε τα πολλαπλά οφέλη αυτής της εκπαιδευτικής επίσκεψης, καθώς δόθηκε στα παιδιά η ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

H κα. Βάσια Χονδράκη εκ μέρους του Ομίλου Vasia Hotels & Resorts δήλωσε:

“Στηρίζουμε τις καλλιτεχνικές δράσεις που προάγουν την ταυτότητα και την κουλτούρα του νησιού μας, εγκαινιάζοντας μια νέα σειρά διοργανώσεων για κάθε ηλικία στα ξενοδοχεία του ομίλου μας.”

Σχολιάστε