ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Ελούντα, Πάσχα 2022: Η οικ. Ανδριαδάκη, με την Παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία… εξ’ Ανωγείων

O κος Αθηναγόρας Ανδριαδάκης φιλοξενεί στο «σπίτι του», στο «Royal Marmin Bay», ένα πανέμορφο πολλαπλά Παγκόσμιο βραβευμένο ξενοδοχειακό στολίδι της Ελούντας, μετά από δύο χρόνια καραντίνας λόγω της πανδημίας, φίλους και συνεργάτες μαζί με τις οικογένειές τους.

Το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ ακούστηκε το «Χριστός Ανέστη» από τον γραφικό ιερό ναό του Αγίου Παϊσίου που βρίσκεται εντός του ξενοδοχείου, σε έναν πανέμορφο χώρο, με κατάνυξη και ευλάβεια.

Ακολούθησε το Αναστάσιμο τραπέζι στον χώρο του κεντρικού εστιατορίου, με όλα τα παραδοσιακά εδέσματα της Ανάστασης όπως η παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά αλλά και ένας πλούσιος μπουφές από τον οποίο δεν έλειπε κάτι, συμπληρώνοντας το μενού της Ανάστασης. Η βραδιά συνοδεύτηκε από πλούσιο ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα που διασκέδασε τους καλεσμένους μέχρι το πρωί.

Μας δόθηκε η δυνατότητα και μπορέσαμε να ξεχωρίσουμε σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής όπως τον υπουργό Ανάπτυξης κο Αδωνη Γεωργιάδη, τον υφυπουργό κο Νίκο Παπαθανάση. Τον κο Αιμίλιο Νικόλαο γενικό εισαγγελέα Βρυξελλών της Ευρωπαϊκής Ενωσης με την οικογένειά του.

Ο κος David και η κα Angie Μαργαρίτη με τον γιο της, εγγονό του πρίγκιπα Αλεξάνδρου και Αικατερίνης της Σερβίας.

Από τον επιχειρηματικό χώρο η οικογένεια Λαουαρίδη, ιδιοκτητών της «Guy Laroche» Ευρώπης, ο κος Δημήτρης Τσοπελογιάννης ιδιοκτήτης της Auto Gas, η κα Ζαγλαρίδου CEO στον Αστέρα Βουλιαγμένης στα 4 Season, η κα Πορτοκάλη ιδιοκτήτρια της διαφημιστικής εταιρείας Orange με σημαντικές επιτυχίες στον τομέα της διαφήμισης, ο γνωστός δικηγόρος Ιωάννης Μαρακάκης με την οικογένειά του, επίσης!

Αισθητές οι παρουσίες και από τον εφοπλιστικό κόσμο, αυτή της κας Παναγοπούλου. Προσκεκλημένοι επίσης κορυφαίοι του ποδοσφαίρου όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Ερίκ Αμπιντάλ καθώς επίσης και ο Νίκος Νιόμπλιας μαζί με τις οικογένειές τους, τα παιδιά τους αποτυπώνοντας έντονα το αίσθημα της Κρητικής φιλοξενίας, της θρησκευτικής κατάνυξης, αλλά και παίρνοντας μαζί τους τις ομορφιές του τόπου και ειδικά της Ελούντας.

Από τον χώρο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ ο κος Αντώνης Σρόιτερ από τον ALPHA, ο κος Νίκος Καραμανλής της Political.

Οι σημαντικές παρουσίες κυρίως από τον χώρο της πολιτικής συμπληρώθηκαν την Κυριακή του Πάσχα με την συμμετοχή στο μεγάλο Παραδοσιακό Κρητικό Πασχαλινό Γλέντι, με αυτή του υπουργού Ναυτιλίας κου Γιάννη Πλακιωτάκη αλλά και του υφυπουργού αθλητισμού κου Λευτέρη Αυγενάκη που τίμησαν με την παρουσία του την πρόσκληση της οικογένειας Ανδριαδάκη. Παραυρέθηκαν επίσης διοικητές νοσοκομείων καθώς και πολλοί άλλοι σημαντικοί παράγοντες της Κρήτης και της χώρας μας.

Το Κρητικό γλέντι πλαισιώθηκε με ζωντανή Κρητική μουσική, και φυσικά με το παραδοσιακό «αντικρυστό» με αρνιά από τον Ψηλορείτη και παραδοσιακό τρόπο ψησίματος από τα Ανώγεια, όπου και τόπος καταγωγής του κου Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Μία πραγματικά πολύ σημαντική πρωτοβουλία που ωφελεί και προωθεί την Κρητική φιλοξενία, τα ήθη και έθιμα αλλά και την προβολή της περιοχής.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Πηγή: CNA.gr

Σχολιάστε