Slider

Μια ακόμη σημαντική διάκριση για την TEZ TOUR Ελλάδος στα “GREEK HOSPITALITY AWARDS 2023”

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο των “GREEK HOSPITALITY AWARDS 2023” στην κατηγορία “Best Tour Operator”, με το οποίο βραβεύεται η αριστεία στον χώρο του τουρισμού, κοσμεί από τις 20/10/2023, την συλλογή της εταιρείας ΤΕΖ TOUR Ελλάδος.

facebook
twitter
mail
print
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Η νέα αυτή βράβευση δικαιώνει την διοίκηση και το προσωπικό της εταιρίας για την προσπάθεια που καταβάλουν για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Η TEZ TOUR Ελλάδος αποδεικνύει για μια ακόμη φορά τον συνολικό τρόπο λειτουργίας και αποτελεσματικότητάς της, ενώ ταυτόχρονα η βράβευση αυτή αποτελεί την αναγνώριση από το σύνολο του κλάδου, στον οποίο δραστηριοποιείται.

Ο θεσμός των “GREEK HOSPITALITY AWARDS 2023”, επιβραβεύει την αριστεία μέσα από μια αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης, αποτελούμενη από εξέχουσες προσωπικότητες και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση ψήφων 60/40.

O Διεθνής Τουριστικός Οργανισμός ΤΕΖ TOUR ως γνωστόν, δραστηριοποιείται με επιτυχία εδώ και 16 χρόνια και στην Ελλάδα , φέρνοντας επισκέπτες από την Ρουμανία, την Ουκρανία, την Λευκορωσία, την Ρωσία, την Εσθονία, την Λετονία, την Λιθουανία, την Μολδαβία, την Βουλγαρία, το Καζαχστάν αλλά και από άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, με φυσική παρουσία, καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex.

Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της TEZ TOUR Ελλάδος κ. Δημήτριος Χαριτίδης σε δήλωση του τονίζει: «Σε μια δύσκολη συγκυρία, εξ αιτίας των τελευταίων γεγονότων στον κόσμο, η νέα αυτή διάκριση είναι μια δικαίωση για την στρατηγική επιλογή του Διεθνή Τουριστικού Οργανισμού TEZ TOUR να αναπτύξει την Ελλάδα σαν στρατηγικό προορισμό του, και οφείλεται στην συνεχή και ακούραστη προσπάθεια όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας στους οποίους αφιερώνουμε και το βραβείο αυτό.»

Σχολιάστε