ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

“ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ” για Φοιτητές & Πτυχιούχους Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων [Ηράκλειο]

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων [Ηράκλειο] της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης διοργανώνουν σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης, “Ημέρα Καριέρας”, στο Κεντρικό Campus του ΤΕΙ στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Μάρκος Καραναστάσης”.

Η εκδήλωση αφορά σε Προπτυχιακούς -Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και Πτυχιούχους του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων [Ηράκλειο], στους οποίους δίνεται η ευκαιρία:

α. να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και προοπτικές σε γνωστικά πεδία και επαγγελματικούς τομείς που άπτονται των ενδιαφερόντων τους, στο πλαίσιο των θεματικών ενοτήτων που θα αναπτυχθούν στο χώρο του Αμφιθεάτρου από αξιόλογους εισηγητές, εκπροσώπους φορέων & οργανισμών, επιτυχημένους επαγγελματίες και έμπειρα στελέχη της αγοράς εργασίας,

β. να αναζητήσουν συνεργασίες και να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης μέσα από “δια ζώσης” συναντήσεις και συνεντεύξεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων, οι οποίοι θα παρευρίσκονται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο του Φουαγιέ του Κλειστού Γυμναστηρίου και θα δέχονται βιογραφικά σημειώματα από τους συμμετέχοντες φοιτητές και πτυχιούχους.

 

Η Ημέρα Καριέρας είναι Ανοιχτή και Δωρεάν.

Απαιτείται εγγραφή εδώ :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScwTOASUo-b93CJZb5x3Ap0ezxsUDgiMxKfteoum5lw7Hr2wQ/viewform

 

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017 [Ώρα: 9:30 – 16:00]

[Κλειστό Γυμναστήριο “Μάρκος Καραναστάσης”]

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΗΤΗΣ

 

 

Σχολιάστε