ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η Ελλάδα άνοιξε στους Αμερικανούς τουρίστες και η Aventura World το γιορτάζει

Ενθουσιασμένη δηλώνει η Aventura World για το άνοιγμα του τουρισμού στη χώρα μας σε Αμερικανούς πολίτες, αναφέροντας μια σημαντική αύξηση των κρατήσεων για τα επερχόμενα πακέτα διακοπών της και καταγράφοντας ήδη πάνω από 600 κρατήσεις για το προσεχές φθινόπωρο.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι η επιτυχία των νέων κρατήσεων της στην Ελλάδα δεν οφείλεται μόνο στην ταξιδιωτική ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα και στα πολύ θετικά σχόλια των Αμερικανών πολιτών για τη χώρα μας, καθώς και στα μοναδικά χαρακτηριστικά των ταξιδιωτικών της πακέτων τα οποία ταιριάζουν άψογα σε αυτή τη νέα εποχή ταξιδιού.

Σχετικά, ο κ. Ian Scott, Πρόεδρος της Aventura World, δήλωσε ικανοποιημένος για τα νέα ταξιδιωτικά προγράμματα που προσφέρει η εταιρεία στην Ελλάδα, δίνοντας βαρύτητα στα εξαιρετικά σχόλια των ταξιδιωτών, γεγονός που αποτελεί έναν επιπλέον παράγοντα αύξησης των κρατήσεων.  Παράλληλα, ο κ. Scott ανέφερε ότι ακολουθούνται αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και καθαριότητας, ενώ τα προγράμματα προσφέρουν και περισσότερο χρόνο σε υπέροχα υπαίθρια αξιοθέατα και δραστηριότητες που κάνουν τους ταξιδιώτες να βιώσουν την πραγματική ουσία της Ελλάδας με την πρόσθετη ηρεμία που αναζητούν από τις σημερινές διακοπές.

Για παράδειγμα, το πρόγραμμα που θεωρείται μοναδικό για την Aventura World, «Γη των Θεών και Ηρώων» της Ελλάδας, περιλαμβάνει 7 διανυκτερεύσεις στην Κινέτα, η οποία χρησιμεύει ως βάση για παραθεριστές σε όλη την περιοχή, εκδρομές, γεύματα και κρασί και βραδινό ποτό.

Από την Κινέτα, οι ταξιδιώτες θα ξεκινούν κάθε μέρα για διάφορες εκδρομές, όπως ολοήμερη εκδρομή  στην Αθήνα και τα εμβληματικά αξιοθέατα της, εξερεύνηση των αρχαιολογικών χώρων και των ορεινών χωριών της Πελοποννήσου αλλά και πλεύση στη διώρυγα της Κορίνθου.

Όσον αφορά στις βιωματικές δραστηριότητες που λατρεύουν οι Αμερικανοί τουρίστες, αυτές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων εμπειρία γευσιγνωσίας,  επίσκεψη σε ελαιώνες, καθώς και την ευκαιρία για δύο επιπλέον διανυκτερεύσεις στην περίφημη Σαντορίνη.

Μια άλλη επιλογή είναι το  ταξιδιωτικό πρόγραμμα «Θαύματα της Αρχαίας Ελλάδας», των 9 ημερών και 7 διανυκτερεύσεων, που περιλαμβάνει 4 ημέρες στην Αθήνα  στην Αθήνα και μια διαμονή 3 διανυκτερεύσεων στους Δελφούς με περιηγήσεις στην Αθήνα, στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο κανάλι της Κορίνθου, ολοήμερη εκδρομή σε αρχαίους χώρους των Μυκηνών και της Επιδαύρου, περιήγηση στους Δελφούς και άλλες ενδιαφέρουσες επισκέψεις.

Σχολιάστε