ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η σύζυγος του Ανδρέα Λεντάκη έπεσε θύμα των μεδουσών στο Κορινθιακό! – Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στον δημοφιλή τουριστικό προορισμό

Η σύζυγος του αγωνιστή Ανδρέα Λεντάκη, Φωτεινή Λεντάκη ανήρτησε στη σελίδα της στο facebook φωτογραφία με εμφανή τα σημάδια από τσίμπημα τσούχτρας στον Κορινθιακό.

«Αυτά εχει το θαλάσσιο μπάνιο στον Κορινθιακό. Όταν πλέον πείστηκα ότι δεν συντρέχει κίνδυνος, εκεί και εμφανίστηκε το ύπουλο ασπόνδυλο, κοινώς τσούχτρα για να μου υπογραμμίσει με τον πιο επώδυνο τρόπο την παρουσία της. Το χέρι μου έγινε διπλό από το πρήξιμο. Περαστικά μου και προσέχετε!» ήταν το σχόλιο που συνόδευε το φωτογραφικό ντοκουμέντο από την δυσάρεστη εμπειρία της.

Δυστυχώς αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κορινθιακός από την επέλαση των μεδουσών που ως αποτέλεσμα έχει την οικονομική καταστροφή των τουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής.

Αν και βρισκόμαστε προς το τέλος της φετινής θερινής σεζόν ουδεμία ουσιαστική ενέργεια δεν έχει γίνει από την Πολιτεία για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο για το οποίο οι επιστήμονες έχουν πει μπορεί να διαρκέσει και τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Οι επιχειρηματίες διαμαρτύρονται, το ίδιο και οι παραθεριστές όμως κανείς πλέον δεν τους ακούει. Μάλιστα λένε ότι το επόμενο καλοκαίρι τα πράγματα θα είναι χειρότερα από πλευράς κρατήσεων αφού οι ξένοι τουρίστες έχουν μάθει την κατάσταση που επικρατεί στην θάλασσα του Κορινθιακού και πολύ δύσκολα θα επιλέξουν τις γύρω περιοχές για τις διακοπές τους.

Σχολιάστε