ΕΡΕΥΝΕΣ - ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η Aegean αρνητική πρωταθλήτρια στις καθυστερήσεις πτήσεων

Θυμάστε που βρίζατε την μεγάλη ΟΑ για τις καθυστερήσεις των πτήσεων;
Θυμάστε  τον συγχωρεμένο Χάρρυ Κλυνν που το σατίριζε ;
Να λοιπόν μια ακόμα “διάκριση” για την καλύτερη αεροπορική εταιρεία που μας “φροντίζει” τιμολογιακά,και μας έχει αποκλεισμένους από τον υπόλοιπο κόσμο …
Στην τρίτη θέση λοιπόν για τον Ιούλιο του 2019  σύμφωνα με έρευνα  με το 47,6% των πτήσεων να αναχωρεί με καθυστέρηση βρίσκεται η Aegean.
 H ελληνική εταιρεία είχε τον Ιούλιο τη τρίτη σε  αριθμό πτήσεων σε καθυστέρηση (5.441)  από τις συνολικά 22 εταιρείες της λίστας που φιλοξενεί η USA Today.
Την δεκάδα πίσω από την Aegean συμπληρώνουν η κινεζική Tianjin Airlines (47% των πτήσεων της σε καθυστέρηση) , η πορτογαλική TAP (46,7%), η επίσης κινεζική Shenzhen Airlines (44%), η ινδική SpiceJet (43,9%), η Saudia (42,3%), η EL AL (42,3%)  από το Ισραήλ και τέλος η βρετανική Thomas Cook (42,1%)
Αλλά για να πας Αθήνα από Ηράκλειο πρέπει να σου ζυγίσουν και το μούσι μπας σε χρεώσουν και για αυτό …(σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα μας από την οποία δεν έχει αλλάξει τίποτα) …

Το 247wallstr.com επεξεργάστηκε στοιχεία του εξειδικευμένου σε στατιστικά αεροπορικών και αεροδρομίων site, flightstats.com και δημιούργησε μία λίστα με τις αεροπορικές που παρουσίασαν τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις στον κόσμο για τον Ιούλιο του 2019.

Πρώτες στην λίστα είναι δύο κινεζικές εταιρείες. Η China United Airlines με το 55% των πτήσεων να μην φεύγουν στην ώρα τους. Πρόκειται για πάνω από 6.000 πτήσεις της εταιρείας με τον μέσο όρο καθυστέρησης να ξεπερνάει την 1μίση ώρα (97 λεπτά). Την ακολουθεί η Xiamen με ποσοστό πτήσεων σε καθυστέρηση στο 51,8% αλλά με ρεκόρ αριθμού πτήσεων (21,939) οι οποίες κατά μέσο όρο αναχωρούν μετά από μία τουλάχιστον ώρα (68 λεπτά).

Σχολιάστε