ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Και οι Σουηδοί ψηφίζουν Ελλάδα – Κρήτη και Ρόδος οι δημοφιλέστεροι προορισμοί

Και οι Σουηδοί ψηφίζουν Ελλάδα, καθώς οι 9 στους 10 έχουν κάνει διακοπές στη χώρα μας και το 92% αυτών θέλουν να την επισκεφθούν και πάλι! Από το γκάλοπ που διενήργησε ο μεγάλος σκανδιναβικός ταξιδιωτικός οργανισμός VING, προέκυψε ότι το 37% των Σουηδών έχει επισκεφθεί την Ελλάδα περισσότερες από 6 φορές, το 23% από 4-5 και το 27% από 2-3 φορές.

Το 92% θέλει να κάνει πάλι διακοπές στην Ελλάδα, ενώ το 6% δηλώνει αβέβαιο και μόλις 2% δεν θέλει να ξαναπάει. Σε ποσοστό 67% προτιμούν τα μεγάλα νησιά όπως η Κρήτη και η Ρόδος, αναφέρεται σε ανακοίνωση του VING που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδες εφημερίδων.

«H Ελλάδα είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς μας και οι πελάτες μας πάντοτε εκτιμούσαν τα τιρκουάζ νερά της και την ποικιλομορφία που προσφέρει. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ενόψει καλοκαιριού διευρύναμε τα πακέτα μας εντάσσοντας και την Ολυμπιακή Ριβιέρα μεταξύ των προορισμών μας», δήλωσε η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας Αννα Χάγκμπεργκ.

Το γκάλοπ διενεργήθηκε την περίοδο 12-19 Ιανουαρίου, μεταξύ 23.025 πελατών του VING που συμμετέχουν εθελοντικά στη διαδικτυακή ομάδα «ταξιδιωτικό βαρόμετρο» (Resebarometern).

Σχολιάστε