Uncategorized

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

Η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη το βράδυ στο κέντρο “Αναδρομές” στις Αρχάνες, με τα μέλη και τους συνεργάτες του Συνδέσμου να συναντιούνται, να βραβεύουν μέλη που έχουν συνταξιοδοτηθεί, αλλά και εργαζόμενους που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο την τρέχουσα σεζόν.

Στο holidaynews.gr μίλησε ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Μιχάλης Βλατάκης, όπου ανέφερε:

“Όπως κάθε χρόνο, η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων γίνεται παραδοσιακά κάθε Οκτώμβριο και βραβεύουμε τους καλύτερους υπαλλήλους από κάθε τουριστικό γραφείο. Βραβεύουμε τους ξενοδόχους πρωτεργάτες του τουρισμού. Από την ανατολική Κρήτη τον κ. Τρυπάκη Δημήτρη και από την δυτική Κρήτη, τον κ. Καπάκη Μανούσο. Φέτος επιλέξαμε να βραβεύσουμε τον σύλλογο εργαζομένων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου Ηρακλείου, διότι δεν συμμετείχαν στην απεργία που είχε κυρήξει όλο το Δημόσιο, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθούν κανονικά οι πτήσεις την διάρκεια της πτώχευσης του Thomas Cook. Τέλος, βραβεύουμε τον μεγάλο υποστηρικτή της Κρήτης. Επιλέξαμε να βραβεύσουμε την οικογένεια Βασιλάκη και την Aegean, στο πρόσωπο του προέδρου, Ευτύχιου Βασιλάκη, διότι η Aegean με 76 πόλεις του εξωτερικού, με πάνω από 8.500 πτήσεις και με 1.650.000 για την σεζόν μόνο στην Κρήτη, είναι ομολογουμένως ο μεγαλύτερος μεταφορέας τουριστών στην Κρήτη.

Είναι δύσκολες εποχές, έχουν πτωχεύσει 32 αεροπορικές εταιρίες μόνο τα τελευταία χρόνια. Παρόλα αυτά οι αριθμοί επισκεπτών στην Κρήτη αυξάνονται, γιατί έχουμε την στήριξη της αεροπορικής εταιρίας. Μην ξεχνάτε ότι 125 αεροπλάνα του Thomas Cook, καθηλώνονται, τα οποία ερχόντουσαν όλα στην Κρήτη. Ευελπιστούμε ότι η Αegean, θα μεγαλώσει το πρόγραμμα των πτήσεων στην Κρήτη. Η Αegean στηρίζει τον τουρισμό της Κρήτης σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτός είναι ο λόγος που την βραβεύουμε.”

Όλοι οι τιμώμενοι παρέλαβαν μία επίχρυση ελιά με τιμητική πλακέτα, ενώ μετά από κλήρωση το χρηματικό έπαθλο των 1.000 ευρώ κέρδισε ο κ. Ανδρέας Λίλος (Welcome Holidays).

 

Επίσης, στη διάρκεια της εκδήλωσης , τιμήθηκε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ως βραβείο Δημόσιου Λειτουργού που στήριξε τον Τουρισμό της Κρήτης.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν οι πρωτεργάτες του τουρισμού της Κρήτης, αντιπροσωπεύοντας το πιο ζωντανό και δυναμικό κύτταρο της οικονομίας του τόπου μας. Για αυτή την χρονιά βραβεύτηκαν από την ανατολική Κρήτη, ο κ. Τρυπάκης Δημήτρης και από την δυτική ο κ. Καπάκης Μανούσος.

 

Η τελευταία απονομή δόθηκε στον υποστηρικτή της χρονιάς τουρισμού της Κρήτης, στην αεροπορική εταιρία AEGEAN, όπου παρέλαβε ο πρόεδρος της ΑEGEΑΝ airlines, κ. Ευτύχιος Βασιλάκης.

 

 

O Γραμματέας του Συνδέσμου, κ. Διβόλης Δημήτρης δήλωσε στο holidaynews.gr: “Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος διοργανώνουμε αυτή την ειδική βραδιά. Είναι μια βραδιά αφιερωμένη στο προσωπικό των τουριστικών γραφείων που περνάνε μία πολύ δύσκολη περίοδο, όλο το καλοκαίρι, ενώ άλλοι είναι στις παραλίες. Βραβεύσαμε τους καλύτερους τουριστικούς υπαλλήλους, όπως μας τους υπέδειξαν τα τουριστικά γραφεία. Βραβεύσαμε κάποιους ξενοδόχους που είναι πρωτεργάτες στον τουρισμό και κάποιες υπηρεσίες, όπως είναι οι υπάλληλοι της Πολιτικής Υπηρεσίας του αεροδρομίου Ηρακλείου.”

 

Ακολουθεί η λίστα με τα ονόματα των καλύτερων υπαλλήλων τουριστικών γραφείων:

Αθηνά Μάντζαρη (GEA TRAVEL)

Άρτεμις Τριανταφυλλάκη (CRETATOUR)

Άννα Δυακόνοβα (TEZ TOUR)

Αγγελική Κύτινου (TRENDTOURISTIC)

Γεωργία Σχοιναράκη (TUI HELLAS)

Μαρίνα Ανδρουλάκη (AVRA TOURS)

Χριστίνα Μπίκου (ODEON TOURS)

Μαριάνθη Μανιού (D.T.S)

Γεωργία Σφακιανάκη (CANDIA TRAVEL)

Τina Topotanze (LE GRAND TRAVEL)

Darhi Natalie (TAKE IT SUNNY)

Εμμανουήλ Δραμουντάνης (CONSORT TRAVEL)

Γιολάντα Μήλιου (BIG TRAVEL)

Γιώργος Πετσελάκης (CRETAN HOLIDAYS)

Ζωή Χριστοδουλίδου (DELTA NET)

Μαρία Κουμπανάκη (ANEX TOURS)

Περικλής Τσαντεκίδης (TSANTEKIDIS TRAVEL)

Θοδωρής Σωτηριάδης (KOSMOS TRAVEL)

Γιάννης Μπορμπουδάκης (SUMMERLAND)

Εύα Αθανασάκη (M.T.S)

Αλεξάνδρα Καμπουράκη (STAR BUS)

Σούλα Μπορμπουδάκη (KOURKOUNIS)

Ευγενία Μακριδάκη (START TRAVEL)

Ανδρέας Λίλος (WELCOME HOLIDAYS)

Μαριλένα Αλεξάκη (MEETING POINT HELLAS)

Αundrey Leroy (VACANCE HELIADES)

Ιωάννης Καρυπίδης (ΜΟUZENIDIS)

Σχολιάστε