ΠΡΟΣΩΠΑ

Οι δίδυμες Ελληνίδες που «διαφημίζουν» την Ελλάδα στην Κίνα

Βρέθηκαν να σπουδάζουν στην Κίνα χάρη στο επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα τους, το οποίο, απ’ ότι φαίνεται και κληρονόμησαν.

Οι δίδυμες Μαριάννα και Σοφία Ερωτοκρίτου είναι στο τέταρτο έτος των σπουδών τους στο Πανεπιστήμιο Οικονομικών του Πεκίνου, με αντικείμενο τα διεθνή οικονομικά και το εμπόριο, αλλά ήδη έχουν αρχίσει να… «βγάζουν το ψωμί τους» χάρη στα social media.

Οι δύο κοπέλες ξεκίνησαν να ανεβάζουν βίντεο από επισκέψεις τους σε αρχαιολογικούς χώρους και δημοφιλή τουριστικά σημεία της Κίνας, για πλάκα, σχολιάζοντας παράλληλα, το φαγητό που δοκίμαζαν. Γρήγορα άρχισαν να δέχονται θετικά σχόλια και κριτικές με αποτέλεσμα να ανεβάζουν ολοένα και περισσότερα βίντεο, τόσο από την Κίνα όσο και από την Ελλάδα, δίνοντας έτσι μια «γεύση» και από τους δύο πολιτισμούς.

Γρήγορα έγιναν γνωστές και άρχισαν να εμφανίζονται σε κινεζικές ιστοσελίδες και τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και να δέχονται προτάσεις από Κινέζους και Έλληνες επιχειρηματίες για να δοκιμάσουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

Όπως λένε οι ίδιες, πάντως, στόχος τους δεν είναι τα χρήματα, αλλά να προωθήσουν την διαφορετική κουλτούρα του κάθε πολιτισμού.

Πηγή: newmoney.gr

Σχολιάστε