ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Πολεοδομία Μυκόνου : Βάζουν ξυπνητήρι στις 04.00 τα ξημερώματα για να βρίσκονται στην Πολεοδομία στις 04.30!(Φώτο)

 Οι σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μυκόνου οδηγούν σε πολύωρες αναμονές που δοκιμάζουν τα νεύρα και τις αντοχές των μηχανικών. Τα ραντεβού με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας πραγματοποιούνται μόνο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και όποιος προλάβει… πρόλαβε. Υπάρχει μηχανικός που έφτασε στην είσοδο της Υπηρεσίας στις 4.30 για να προλάβει να είναι από τους πρώτους για να εξυπηρετηθεί, όπως βλέπετε και στο σχετικό ποστ που ανέβασε ένας άλλος συνάδελφος του που δραστηριοποιείται στη Μύκονο. Μάλιστα η υπηρεσία δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει περισσότερες από πέντε υποθέσεις την ημέρα και οι μηχανικοί δεν ξέρουν ποιους από τους πελάτες τους να πρωτοεξυπηρετήσουν! Ως αποτέλεσμα είναι να μένουν πίσω και σημαντικά έργα, όπως η ολοκλήρωση σημαντικών ξενοδοχειακών έργων που ετοιμάζονται να λειτουργήσουν την ερχόμενη θερινή σεζόν.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή η Πολεοδομία Μυκόνου παρέμεινε κλειστή για εννέα μήνες, έπειτα και από την σύλληψη και την παραπομπή σε δίκη του προϊσταμένου της πολεοδομίας για υπόθεση που αφορά σε έγκριση συνέχισης εργασιών σε αυθαίρετη νεοαναγειρόμενη ξενοδοχειακή μονάδα. Όταν επέστρεψε ο ίδιος πολεοδόμος ήταν απελπιστικά μόνος για να προχωρήσει τις εκατοντάδες υποθέσεις που είχαν στοιβαχθεί στο γραφείο του και περίμεναν να εξεταστούν ώστε να δοθούν οι σχετικές άδειες δόμησης.
Το γεγονός ότι ήταν κατηγορούμενος και εξακολουθεί να είναι καθώς η υπόθεση του δεν έχει κλείσει αλλά ο ίδιος ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του σα να μην έχει συμβεί τίποτα είναι μια άλλη υπόθεση …

Σχολιάστε