ΠΡΟΣΩΠΑ

Στην Ελλάδα η Angelina Jolie! Πού βρέθηκε και δεν την πήρε κανείς είδηση;

Κι όμως η Angelina Jolie βρέθηκε την χώρα μας και ελάχιστοι το πήραν είδηση. Η ηθοποιός όχι απλά βρέθηκε στην Ελλάδα, αλλά μαζί της ήταν και ο Keanu Reeves!

Όπως ανέφερε πρώτο το prevezaposto.gr οι δύο τους έκαναν διακοπε΄ς στο νησί των Παξών με πολυτελέστατο γιοτ. Εν συνεχεία με τη συνοδεία σωματοφυλάκων έφτασαν ινκόγκνιτο με σκάφος στην Πάργα και από εκεί με μισθωμένο όχημα κατευθύνθηκαν στον Αχέροντα.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Jolie είχε μαζί της δύο από τα παιδιά της. Το Peoplegreece.com επικοινώνησε με άνθρωπο από το Riverdream Club, που προσφέρει υπηρεσίες στη συγκεκριμένη περιοχή και επιβεβαίωσε την παρουσία της Χολυγουντιανής ηθοποιού.

«Ήταν πολύ απλοί και έκαναν βόλτα με τα άλογα για 2,5 περίπου ώρες», ανέφερε στο People. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα απλοί και έκαναν τη βόλτα τους χωρίς να τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων επισκεπτών, αφού κανένας εκτός των λίγων που γνώριζαν, δεν κατάλαβε ότι πρόκειται για τους γνωστούς σταρ.

Όπως ήταν επόμενο, ο χώρος που βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός με τα παιδιά της είχε αποκλειστεί και δεν μπορούσε κανείς να πλησιάσει.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο τοπικό site prevezaposto.gr

Σχολιάστε