ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην Ελούντα ο υπουργός Οικονομίας για την επένδυση των 408 εκατ. ευρώ

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα Σύμβουλο της Mirum Hellas, Vitaly Borisov, συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου στη διάρκεια επίσκεψής του στο νομό Λασιθίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις τουριστικές κατοικίες που έχει κατασκευάσει η εταιρεία στην περιοχή Τσιφλίκι, στην Ελούντα.


Ο κ. Borisov ανέπτυξε στον κ. Παπαδημητρίου το επενδυτικό σχέδιο «Elounda Hills», που περιλαμβάνει την κατασκευή πολυτελών τουριστικών υποδομών στην περιοχή. Ο πρόεδρος της Mirum Hellas διαβεβαίωσε τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης πως η κατασκευή του έργου θα ξεκινήσει στις αρχές του επόμενου χρόνου. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη επένδυση είναι ύψους 408 εκατ. ευρώ και έχει εγκριθεί από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

Ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφθηκε και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Bioaroma στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Μανούσος Πεδιαδίτης, ξενάγησε τον υπουργό στους χώρους της μονάδας απόσταξης και του εργαστηρίου παραγωγής χειροποίητων φυτικών καλλυντικών. Επίσης, ο κ. Παπαδημητρίου επισκέφτηκε το λαογραφικό μουσείο που στεγάζεται στους χώρους της επιχείρησης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους της επιχείρησης.

Σχολιάστε