Uncategorized

Το Μάιο το 10ο Porto Carras Pro – Am

Από 1 έως 5 Μαΐου 2019 και για 10η συνεχή χρονιά, οργανώνεται το διεθνώς αναγνωρισμένο τουρνουά γκολφ Porto Carras Pro – Am & Open, στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort, στη Σιθωνία της Χαλκιδικής. To τουρνουά φέτος συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό Foot Golf event με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών της θριαμβευτικής Εθνικής Ελλάδας του 2004.

Το Porto Carras Grand Resort διοργανώνει το «10ο Porto Carras Pro – Am & Open 2019» σε συνεργασία, όπως κάθε χρόνο, με το PGA Greece (Σύλλογος Επαγγελματιών Γκολφέρ Ελλάδας). Η τελετή καλωσορίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαΐου στις 20:00 στο Reflections Bar & Restaurant του ξενοδοχείου Meliton και η τελετή λήξης και απονομής των βραβείων το Σάββατο 4 Μαΐου στις 20:30 στους χώρους του Crystals Restaurant, ενώ την Κυριακή 5 Μαΐου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα του τουρνουά με την πραγματοποίηση του 1ου Foot Golf Εvent, powered by Porto Carras and Aegean.

To Footgolf είναι ένα ανερχόμενο άθλημα που κερδίζει συνεχώς φίλους σε όλο τον κόσμο. Οι κανόνες του είναι οι ίδιοι με του γκολφ με τη διαφορά ότι οι τρύπες είναι μεγαλύτερες, τα μπαλάκια αντικαθιστούν οι μπάλες ποδοσφαίρου, ενώ παίζεται χωρίς χρήση μπαστουνιών. Ο αγώνας Foot Golf θα πραγματοποιηθεί σε μια περιοχή τεσσάρων οπών του γηπέδου γκολφ του Porto Carras, με 24 συμμετέχοντες, αποτελούμενοι κυρίως από θρυλικούς παίκτες της Εθνικής Ελλάδας που κατέκτησε το Euro 2004, νυν και πρώην παίκτες της Super League, αθλητικές διασημότητες και V.I.P.’s μαζί με διακεκριμένους επαγγελματίες του γκολφ. To διεθνές τουρνουά γκολφ που διοργανώνεται στο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ 18 οπών του Porto Carras συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών Pro – Am, με συμμετοχές κορυφαίων επαγγελματιών γκολφέρ από όλη την Ευρώπη και φέτος ξεπερνά για άλλη μια χρονιά τις προσδοκίες με τη συμμετοχή 30 ομάδων (120 παικτών από 13 χώρες), ενώ τα συνολικά χρηματικά έπαθλα ανέρχονται σε 15.000 ευρώ.

Σχολιάστε