ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Nammos επιστρέφει στην Κουρσεβέλ (Pics)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ισχυρότερο brand name στο τομέα της εστίασης και διασκέδασης το μυκονιάτικο “Nammos” φιλοξενείται στο «βουνό των κροίσων», στη Κουρσεβέλ.

Πάτησε στο χιόνι της Κουρσεβέλ μόλις πέρυσι το χειμώνα και μάλιστα σχεδόν στα μισά της  της σεζόν. Ταίριαξε όμως αμέσως με την αρχιτεκτονική του νεόκτιστου σαλέ που κατασκεύασε ένας από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της περιοχής ο Φρανουά Σουσινίμ. Το μαρτυρούν άλλωστε τα ταμεία του, καθώς το Nammos μέσα σε διάστημα ούτε τριών μηνών κατάφερε πέρυσι να κάνει τζίρο που αγγίζει τα 4.000.000 ευρώ, ενώ φέτος προβλέπεται να τον διπλασιάσει. 
Ο Σουσινίμ, ο οποίος είναι και  ιδιοκτήτης του φημισμένου κλαμπ “La Mangeoire” το οποίο μαζεύει όλο «το χαρτί» στη νυχτερινή Κουρσεβέλ, ξόδεψε 18.000.000 ευρώ για την αγορά του οικοπέδου που βρίσκεται στην καρδιά της χιονοδρομικής πίστας και 10.000.000 ευρώ για φτιάξει το σαλέ που φιλοξενείται το Nammos.
  Κατάλαβε όμως γρήγορα ότι με τους τζίρους που κάνει η μυκονιάτικη επιχείρηση δεν θα αργήσει να κάνει απόσβεση στην επένδυση του.  
 Ήταν μια win win συνεργασία και για τους δυο, με το Nammos να βάζει την σφραγίδα του στο φημισμένο θέρετρο των γαλλικών Άλπεων για τουλάχιστον πέντε χρόνια και τον ιδιοκτήτη του ακινήτου να ελπίζει σε σημαντικά κέρδη.
Το 1000 τ.μ σαλέ διαθέτει το υψηλότερο ταβάνι απ’ όλα τα σαλέ στην Κουρσεβέλ και επιδαπέδια θέρμανση μέσα και έξω για να λιώνουν οι πάγοι, οπότε οι θαμώνες του να διασκεδάζουν ανενόχλητοι.
  Ξεχωρίζουν οι γάστρες στην αυλή που παρέχονται ως επιπλέον υπηρεσία στους πελάτες μαζί με ιδιωτικό σεφ και έξτρα κόστος, 500 ευρώ.
 Ο κατάλογος του καταστήματος περιλαμβάνει αρκετές ελληνικές γεύσεις που γίνονται ανάρπαστες, όπως τηγανιτό καλαμαράκι και τηγανιτά κολοκυθάκια, μέχρι τσιπούρα και φαγκρί, ψάρια. Όλα τα ψάρια που περιλαμβάνονται στον κατάλογο αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες.
Η τσιπούρα φτάνει στην Κουρσεβέλ αεροπορικώς ακολουθώντας την διαδρομή Αθήνα- Παρίσι- Λυών και από κει οδικός στο χωριό με συνολικό κόστος των μεταφορικών να φτάνει τα 2 με 3 ευρώ το κιλό. Στον κατάλογο το φρέσκο ελληνικό ψάρι τιμάται προς 160,00 ευρώ το κιλό και συνοδεύεται από χωριάτικη σαλάτα που κοστίζει 27, 00 ευρω.
 Όμως δεν είναι μόνο το φαγητό που έχει ενθουσιάσει τους σκιερ. Είναι και οι μουσικές από τα ηχεία στην αυλή του Nammos που ακούγονται μέχρι την κορυφή του βουνού και αναγκάζουν τους σκιέρ να πετάξουν μπότες και μπατόν και να ανεβούν στα τραπέζια με τα après– ski..

Σχολιάστε