ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Το Success story της γαλλικής αγοράς

Πολλές φορές θα έχετε αναρωτηθεί όλοι, ποια χώρα τουριστικά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο σταθερή για την Ελλάδα;

Πολλοί θα έλεγαν με σιγουριά η Γερμανία ή η Αγγλία.

Η κα Αναστασία Χαριζοπούλου, ιδιοκτήτρια της TAKE IT SUNNY μέλους του NG TRAVEL GROUP, όμως υποστηρίζει ότι: “ H μόνη αγορά που παραμένει σταθερή όλα αυτά τα χρόνια, με μικρές αλλαγές ετησίως είτε πάνω είτε κάτω, στον αριθμό των επισκεπτών που ταξιδεύουν στην  Ελλάδα, είναι η Γαλλική.

Γνωρίζοντας άριστα την τουριστική αγορά από τις θέσεις που κατείχε στο παρελθόν και κυρίως την τελευταία δεκαετία, μας αναλύει παρακάτω τους λόγους:

  • Οι Γάλλοι είναι πραγματικά φιλέλληνες και λατρεύουν την Ελλάδα, τόσο για την ιστορία και την κουλτούρα μας, όσο και για την φυσική ομορφιά της.
  • Ταξιδεύουν σε μεγαλες  περιόδους στην Ελλάδα είναι, από τον Απρίλιο μέχρι και τις πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου.
  • Τους αρέσει να γνωρίζουν την ενδοχώρα, τα ήθη και έθιμα του κάθε τόπου.
  • Πηγαίνουν ελάχιστα στην Τουρκία, λόγω κουλτούρας κυρίως, αντιθέτως με τους άλλους λαούς: Γερμανούς, Άγγλους, Ρώσους κλπ. που επιλέγουν την γείτονα για λόγους οικονομικούς κυρίως!!!
  • Τους αρέσει, το Ελληνικό φαγητό, το λάδι, το καλό κρασί, οι παραλίες μας και η διασκέδαση  όσο σε κανέναν άλλο!!!

Η ίδια γαλλοτραφής και γνωρίζοντας άριστα τα “ Θέλω και τις ανάγκες” του κάθε Γάλλου T.O., κατάφερε να δημιουργήσει μια επιτυχημένη επιχείρηση που θα ήταν «case study», για τον υποδειγματικό τρόπο λειτουργίας και οργάνωσής της .

¨ Μυστική συνταγή για την επιτυχία¨, όπως μας λέει η ίδια, ¨δεν υπάρχει¨. ¨ Ο σωστός χρονισμός – timing όμως είναι το συστατικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά¨

¨Τα υπόλοιπα συστατικά είναι γνωστά: γνώση του αντικειμένου, εμπειρία, σοβαρότητα, έρευνα αγοράς, επαγγελματισμός, καλή οργάνωση, σοβαροί συνεργάτες, εξαιρετικό πρσωπικό και υπηρεσίες, άρτιο business plan.¨

Αυτό είναι και το Success Story της TAKE IT SUNNY που από το 2015 είναι μέλος του NG TRAVEL GROUP, ίσως αυτή τη στιγμή του πιο ¨σύγχρονου¨ και υγιούς οικονομικά, τουριστικού οργανισμού της Γαλλίας.

Κλείνουν ήδη 6 μήνες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας μεταξύ της  SIPAREX

(GROUP LEADER OF CAPITAL INVESTMENT) και του συνιδρυτή του NG TRAVEL GROUP, Olivier Kervella για τη συμμετοχή του fund στο NG TRAVEL GROUP.

Αυτό ισχυροποιεί το cash flow του Ομίλου και δίνει μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξή του παγκοσμίως,  με τη δημιουργία καινούργιων clubs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία  TAKE IT SUNNY  στην Ελλάδα προχώρησε σε νέες συμφωνίες με ξενοδοχειακές επιχειρήσεις για το 2019 και σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα 5 καινούργια club που θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα.

Για λογαριασμό της PRO MOSEJOURS, του μεγαλύτερου Τ.Ο. του Ομίλου θα λειτουργήσουν 2 καινούργια εντυπωσιακά KAPPA CLUB στην Κρήτη το 1ο  στο CAPSIS   5* στην Αγία Πελαγία και το 2ο  στο IBEROSTAR CRETA MARINE  5* στο Ρέθυμνο.

Επίσης η DIRECTOURS, με το κορυφαίο πελατολόγιο της Γαλλίας, εμπλουτίζει τα NOSYLIS COLLECTION με 3 μοναδικά ολοκαίνουργια υπερπολυτελή συγκροτήματα: το ABATON ISLAND RESORT στην Κρήτη, το ATLANTICA DREAMS στο Γεννάδι της Ρόδου, και το MIRAGGIO στην Χαλκιδική

Η κα Χαριζοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά: “ Είναι σημαντική εξέλιξη για τον όμιλό μας και είμαστε όλοι υπερήφανοι, που η TAKE IT SUNNY είναι συνέταιρος του κορυφαίου Γαλλικού Τουριστικού Ομίλου NGTRAVEL. Το 2019 αισίως θα φθάσουμε τα 60 συνολικα clubs παγκοσμίως με στόχο τα 80 συνολικά έως το 2022!!!

¨Θέλω να ευχαριστήσω με την ευκαιρία αυτή το προσωπικό της εταιρείας μας, καθώς επίσης και τους συνεργάτες ξενοδόχους για την άψογη συνεργασία μέχρι σήμερα, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε πάνω από 8 Tour Operators της Γαλλίας και περίπου σε 50.000 επισκέπτες που αναμένονται το 2019, υπολογίζοντας σε αύξηση πάνω από 30% από την περσινή χρονιά!!!.”

¨Η υγιής ανάπτυξη και το Success Story της TAKE IT SUNNY σε συνδυασμο με τα πολύ καλα οικονομικά αποτελέσματα κάθε χρόνο, μας δίνουν την ώθηση να προχωρήσουμε με πιο γρήγορο βηματισμό στην ολοκλήρωση του αναπτυξιακού μας πλάνου τα επόμενα

Σχολιάστε